Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Elea352

49

Jeg er sliten av å være ensom og forsøker å finne en kosekar her hos modne kvinner. Håper en snill, ærlig og ensom mann leser dette og føler for å svare min annonse. Så kan vi bli kjent med hverandre og se om dette kan føre til noe godt.

Klara236

47

Heisan, snille, ærlige fyr som savner ei ditto jente med flere år i kroppen enn sjelen føler stemmer helt. Ungdommelig til sinns, glad og blid, livsnyter og vil gjerne nyte sammen med en kjærest. Blir det deg?

Othelie461

48

Livsglad og kjærlig kvinne håper på at juleønsket om å finne en sjelevenn blir oppfylt - derfor håper jeg på en mann på min alder vil svare meg nå så vi kan bli kjent. Er interessert i alt innen kunst, samfunn, og veldig glad i natur og dyr. Du må være ærlig. Det er et krav.

Lisa612

57

Bestemor for to men ikke for gammel for kjærligheten. Er du en enslig mann på min alder som føler at livet har mer kjærlighet igjen for slike som oss, ta kontakt så vi kan bli kjent og finne felles interesser.

Ebba625

54

Stolt og singel, har levd et hardt liv med en mann som slett ikke var snill. Har nå vært alene i ti år og har innsett at jeg savner en i livet mitt. Om du orker å møte en skadd kvinne og forsøke å bli kjent med meg på forsiktig grunnlag uten at vi lover hverandre for mye, så håper jeg at jeg hører fra deg.

Melina225

48

Leken dame søker leken mann for hygge og moro sammen, vår nydelige hovedstad har mye å by på for livsnytere.

Marielle858

44

Nok er nok, etter ti år alene. Tobarnsmor for voksne barn og stort hus alene vil søke lykken. Har to hunder og glad i å gå turer, liker fiske fra både båt og land, teltkos og hyggelige kvelder med hjemmelaget mat. Er det deg jeg venter på?

Nila321

42

Hei hei. Vil gjerne ha en kjærest som jeg kan dele ensomme kvelder med så de ikke blir ensomme. Liker å gjøre det kos for begge, god hjemmelaget middag, baking, rolige turer langs Breiavatnet og fjorden. Elsker lukten av sjø, tar gjerne en tur med barna til Kongeparken. Du må gjerne ha barn, jeg er også glad i dyr og har katt selv. Kontakt meg da vel.

Othilie519

49

Nyskilt og håpefull - vel, ny og ny, har vært alene nå i et år men det er jo tiden det tar for separasjon og slikt. Nå løfter jeg blikket mot framtiden og håper å få noen svar så jeg kan finne en ny å dele gode og vonde dager med. Hører jeg fra deg?

Camilla432

46

Barna ut av redet og kvinnen klar for livet som godt skilt og singel. Ønsker med andre ord å møte en annen singel mann, og se om vi passer sammen til hyggelig samvær og mer. Ta kontakt.

Guro703

58

Ungdommelig utseende med reiselyst dame søker en reiseglad mann med stødig økonomi - du betaler din egen reise og opphold, vi reiser sammen så vi har selskap. Kanskje finner vi på noe mer dit vi reiser. Ta kontakt så vi kan planlegge og bli kjente og se om vi kan tåle hverandre på reise.

Gunhild268

45

Da gir jeg etter for presset fra barna, som ikke vil at mor skal være singel lenger. Søker ikkerøykende snill og ærlig fyr, gjerne med egne barn og selvfølgelig livsopplevelser. Vi kan jo forsøke oss på en tur en langhelg til Praha eller noe i den retningen? Ta kontakt.