Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Sofie146

55

Sjelevenn, kjæreste, venn, kompis, vi får se hva vi blir hvis du svarer meg, kjære mann som leser dette. Tar du kontakt får du vite mer om meg enn at jeg er rolig og elsker å bake.

Signe902

43

Javel, hvor ble det av Amor og den jobben han skulle utføre? Jeg venter fremdeles på å bli truffet av en pil, og kanskje jeg skal gi opp å håpe på at den lille fleskete fyren skal gjøre jobben, og heller legge inn annonse her? Satser på at du svarer, du som faller for dette, og DA kan vi bli kjent!

Maud721

45

Rolig kvinne fra Sandnes med masse kjærlighet å gi, vil gjerne ha en rolig og snill og ærlig mann til å svare på denne annonse. Liker hjemmekos, hygge med peisbål og kakao, en god bok, litt vin kanskje, etter en god hjemmelaget middag vi begge kan hygge oss med å lage? Ta kontakt og bli kjent.

Doris765

53

Litt gæern kunstnerdame vært alene veldig lenge og nå får det være nok. Det er grenser for hvor mye kjærlighet man kan få fra leketøy (skjønner?) og hvor er den armkroken jeg fortjener å krølle meg inn i om kveldene, enten det er høst, vinter eller vår med løfter om en deilig sommer som vi kan nyte sammen i varm sol? La meg bli kjent med deg, ta kontakt så vi kan leve livet i noen øyeblikk sammen.

Veslemoy168

58

Hyggelig butikkmedarbeider med alle barn ut av redet, og et par barnebarn har jeg og fått, men mann har jeg ikke hatt på mange år da jeg ikke føler meg vel ute på "markedet". Nå savner jeg en kjær og ønsker å få en venn å dele noen kvelder i uka med, turer, helger, kanskje vi kan bli et par med følelser om du tør å kontakte meg.

Mie619

40

Noen for en nyskilt og singel kvinne, der ute som lengter etter kjærlighet og den rette kvinnen i sitt liv? Har vært alenemor lenge og merker nå savnet etter en mann å være glad i, når fuglungen fløy fra redet. Ta kontakt, kjære.

Oda708

44

Noen artige reale ærlige karer som har lyst til å møte ditto dame? Jeg venter spent på sms.

Maiken501

45

Noen reiselystne menn som ønsker selskap på turen? Betaler reisen selv, om oppholdet dekkes av deg. Ta kontakt.

Alisha876

55

Hjemmekjær husmor med god og stødig økonomi søker mannlig livspartner.

Alette463

51

Livsglad nyter med dansefot og sans for kunstutstillinger, rødvin og lett dekadanse søker ditto mann. Har noen krav: Ærlighet, ikke røykende og må være åpen for vegetarisk livsstil - har du ikke forsøkt vegetar har jeg mange overraskelser til deg. Ikke minst er jeg utholdende på dansegulvet og andre steder.

Siv701

50

Trenger kjærlighet. Er det deg jeg savner? Som har plass til meg i armkroken en koselig, stille kveld, som vil holde rundt meg og la meg føle meg elsket? Du må være ikkerøyker og være glad i dyr, og sette pris på god, hjemmelaget mat kokt med kjærlighet som hovedingrediens. Kun seriøse, kjærlighetssultne henvendelser. Takk.

Fatima647

57

Godt voksen, rolig kvinne søker reiseglad, samfunnsengasjert, kunstinteressert partner for kos og hygge hjemme og turer her og der. Kanskje vi utvikler noe mer enn vennskap?