Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Karin247

45

Turglad dame med hund og voksen gutt utflyttet av huset, vil gjerne møte en som kan bli med meg i Østmarka på turer med hunden, gjerne overnatte i telt når været og lysten tillater det. Må like viltliv og rovdyr da mitt store ønske er å få oppleve ulv i Østmarka. Romantiske teltturer loves.

Jolanta98

49

Skilt kvinne med norsk statsborgerskap, født russisk men føler meg norsk, ønsker snill mann å stelle for og være snill med, som kan gi meg trygghet og kjærlighet i livet. Ingen barn, du må gjerne ha. Venter spent.

Veronica318

65

Bergensfrue søker hjemmekjær mannlig venn for felles hygge og selskap utover vinter og livet.

Marie559

49

Skilt på femte året og har ikke hatt noen særlige forhold som har vart, men jeg har ikke mistet håpet og håper det blir et mannebein på meg nå, som kan bli med på turer, enten i bil eller til fots, eller noen kosekvelder i sofakroken med en film vi begge liker, eller konsert nå og da, hva vi enn måtte finne på og hygge oss sammen. Ta kontakt.

Embla954

59

Sprek og fargerik dame søker ditto venn i mannlig form for hygge og kanskje noe varmere i framtiden. Tekst meg for nærmere bekjentskap.

Iveta304

42

Møtes, snill mann med glimt i øynene? Kjærlighet lengtes etter.

Kajsa572

46

Karrierekvinne søker ditto mann med stødig økonomi for felles kos og hygge med tanke på turer i Europa. Reiser mye i jobben og savner selskap, ta kontakt om du er interessert.

Vlasta478

51

Varm og kjærlig kvinne skriver nå annonse for i håp om å finne seg en mann med hjerte på varmt sted. Liker dansemusikk, bake, lage mat, og stelle hjemmet så det er koselig hjemlig. Du må ærlig og snill.

Sarka468

51

Heiiiii, her er jeg med håp i lengtende hjerte. Dikter på fritiden og elsker natur og lange gåturer med niste og kompass på steder der stiene ikke ferdes. Deler du min interesse for dyr og natur? La meg få svar.

Bertine529

59

Å jeg ønsker å møte en kjæreste på min alder før jeg rekker å fylle 60. Svar meg så vi kan utveksle ting vil liker å gjøre, og se om vi trives sammen. Hilsen ekte husmor med hjerte for matlaging og kos.

Doris674

52

Hei, unge mann på rundt 50-60 år. Liker du å ta en dans i ny og ne, føre både dype, samfunnsinteresserte samtaler og også spøke og le? Kino en gang i blant, middag ute, hygge og kos i sofakroken med en god bok eller et brettspill om det ikke er noe på tv som frister - skal vi bli kjent og se om det kan utvikles?

Ann935

52

Herremann søkes til hjertevarm, moderlig og husglad kvinne. Baker, lager mat og elsker å gjøre det fint og koselig hjemme. Er hjemmeværende og singel, uføretrygdet og ønsker også en turkamerat for rolige spaserturer noen ganger i uken.