Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Mathea960

57

Blir ittj fart uten bart, så danseglad herremann på rundt 60 ønskes - for herlige helger sammen og kanskje noe mer på gammeldagan våres?

Kristin431

61

Hei fine menn som er enslige og har lyst til å bli venn med meg. Koselige helgeturer, spaserturer nå og da, en middag, en kinotur, en hjemmekveld med god bakst og bli godt kjent, kanskje det gjemmes noe mer i fremtiden enn vennskap?

Gunhild955

43

Heisan, er det en snasen kar på rundt 40-50 som har lyst til å møtes? Jeg liker å gå turer, bake, se film og er en rolig og snill dame. To barn og de er ute av redet. Skilt og ønsker ikke å være alene lenger. La oss møtes og se om det kan bli mer enn vennskap?

Leila481

46

Håper å nappe til meg en fin fyr som savner ei real rolig og morsom dame i sitt liv, og har lyst til å dele livet med en fin fyr på min alder.

Peter048

74

Lei av ensomheten. Blid og sosial mann søker moden kvinne til felles glede, hygge og det som følger med i et godt selskap. Kun ekte og seriøse kontakter.

Nellie278

59

Mann rundt 60 med godt humør, livsglede og naturelsker må så gjerne svare så vi kan prate sammen og se om vi kan få voksen kjærlighet til å gro.

Liva787

56

Heihei, håpefulle menn rundt 55-60. Er det noen som har samme følelser som meg med håp om et 2023 som bringer kjærlighet med flott partner? Da håper jeg du tar kontakt så vi får bli kjent og bevise at nyttårshåp kan gå i oppfyllelse.

Sina320

58

Herremann på 60 søkes for hyggelige samtaler, spaserturer og annet kos to over ungdommen kan holde på med. Ønsker dette varig, fra vennskap til noe mer.

Mariel825

62

Sprek livsglad mann søkes til ditto kvinne for koselige turer og reiser, hyggelige kvelder og vennskap med kanskje mer.

Thale824

45

Hvorfor skal ikke jeg klare å finne meg en real kar, ærlig og snill, glad i barn og natur slik som jeg er? Passer dette for deg, mann rundt 45, ta kontakt og la oss møtes.

Regine389

55

Hei sveis, menn 55-60, vil gjerne date og bli kjent med flere venner, så kanskje man oppdager at kjærligheten finnes blant en av dere? Ta kontakt da vel, med sprek dame som har mye å prate om og er likevel flinkt til å lytte.

Rachel536

49

Hey hey, menn 50 give or take. Jeg er sugen på å møte deg, bli kjent, gå turer, ta en tur på sjøen innimellom i finvær, hytteturer, vennskap og kanskje med kjærlighet i tankene? I alle fall et håp om det, så da ønsker jeg du svarer så får du vite masse om meg og det vil jeg gjerne vite om deg også.