Marianne196

Age: 42

Fylke: Nord-Trøndelag

Hei mann som savner den rette, kanskje er det meg, og du er min rette og? Liker gåturer i naturen med bikkja, elsker fotografering, rolige middager og koselige stunder med prat, snacks og film på tv hjemme. Bare en liten del av meg. Hva jeg håper fra deg: Ærlig, rolig, ikkerøykende og rundt min alder. Svar da vel.

Send till: Marianne196

Ditt telefonnummer:


Send SMS*

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Maia200

42

Hey, sprekinger, mannfolk rundt ca 45 år og ikke ferdig med livet, singel, skilt, ensom, vil ikke feire nyttårsaften alene - ta kontakt så møtes vi, hjemmelaget hyggelig kos og rolig feiring u-alene.

Idun618

42

Real mann på rundt 40-45 søkes med håp om fast forhold og evig vennskap. Ikke interessert i engangsforhold, kun seriøse henvendelser. Er veldig glad i å lese bøker, se dokumentarer, berike sinn og sjel med lærdom og ord. Er du også en liten "bokorm" ta kontakt.

Adele174

42

Snill kvinne på 42 som er skilt og savner en kjærest, håper at en snill mann på rundt 40 - 45 kan få lyst til å møte meg, bli kjent og håpe at varme følelser gror fram. Møter deg helst for å få høre om dine interesser, og du om mine.

Eline707

45

Denne jula vil jeg ikke være alene. Er det en mann på min alder, rolig og ensom, som kan tenke seg å feire sammen med meg? Og kanskje vi oppdager at vi har lyst til å tilbringe enda mer tid sammen?

Gunhild955

43

Heisan, er det en snasen kar på rundt 40-50 som har lyst til å møtes? Jeg liker å gå turer, bake, se film og er en rolig og snill dame. To barn og de er ute av redet. Skilt og ønsker ikke å være alene lenger. La oss møtes og se om det kan bli mer enn vennskap?

Yusra829

49

Nyskilt dame fra Estland, søker kjærest. Har bodd i Norge i femten år og kan språket godt. Elsker å skape hjemmekos og hygge for en fin romantisk kveld sammen med deg, som er rundt min alder, kanskje nærmere 55, snill og ærlig og rolig mann.

Tara912

49

Nei, nå er det nok singelhet og å sitte alene og sture (jeg sturer aldri). Når man kan finne seg en mann og sammen ture (gå på tur, altså). Sprek nordlænning søker ditto mann på rundt 50 som liker natur, toppturer og glade kvinner som leter etter kjærlighet, så da kan vi finne den sammen?

Enya561

42

Hei, koselige karer rundt 40-50 år, som er ærlige, rolige og glade i livet. Enslig, selvfølgelig, som meg. Jeg er lei av å være alene, og orker ikke tanken på å gå på "sjekker'n" i min alder. Håper å få svar fra en mann som har lyst til å bli kjent med meg, ser bra ut, liker å holde seg i form og kan ta noen herlige spaserturer i Bymarka og Estenstadmarka i helgene. Ta kontakt da vel.