Yusra829

Age: 49

Fylke: Sogn og Fjordane

Nyskilt dame fra Estland, søker kjærest. Har bodd i Norge i femten år og kan språket godt. Elsker å skape hjemmekos og hygge for en fin romantisk kveld sammen med deg, som er rundt min alder, kanskje nærmere 55, snill og ærlig og rolig mann.

Send till: Yusra829

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Sabrina195

46

Skilt i fem år og barna er ute av huset, savner en sjelevenn, mannlig selskap og turkamerat på skogsturer og telting. Håper at jeg finner en friluftsmann her, ærlig og rolig, som kan kose seg med en hvit eller rød pappvin i skogen og nyte naturen i stillhet eller koseprat. Ta kontakt så kan vi møtes og se om vi kan trives på turer sammen.

Gudm152

72

Er det noen for meg her. Skal vi starte der, med blanke ark.

Vytautas25

32

I’m like to find older women who want’s have good time together who like younger men and his energy,who want spend time together

Nanna545

48

HEiheiiii, bli'jente her som savner en god venn og kjærest, så om du vil bli min venn i første runde og bli med på gåturer, middager, koselige helgaturer, prate, så ser vi hvor veien fører? Jeg ønsker du er mann på min alder med gode verdier og godt hjerte.

Thale824

45

Hvorfor skal ikke jeg klare å finne meg en real kar, ærlig og snill, glad i barn og natur slik som jeg er? Passer dette for deg, mann rundt 45, ta kontakt og la oss møtes.

Lilly752

47

Skulle hatt en fyr å dele paraply med på regntunge dager - og en hånd å holde i på solfylte turer. Håper på svar fra snill rolig mann rundt 50 år som har lyst til å bli kjent med håp om vennskap og mer.

Katja325

46

Hei hei til ærlig, snill og ensom mann på 45-50 år. Har du vært alene en stund og er lei av det, slik som jeg har blitt? Jeg håper å finne kjærligheten igjen, og da må man begynne med vennskap. La oss møtes og se om vi trives i lag!

Marielle477

41

Nei, nå er det nok sturing etter at livet ble snudd på hodet for et års tid siden. Jeg er klar til å omfavne både livet og kjærligheten, og vil finne en mann på min alder, snill og ærlig og redelig, som jeg også kan omfavne. La oss møtes, bli kjent, se om det er noen framtid sammen som venner og se deretter om varmere følelser kan oppstå. Svar da vel :)