Marielle477

Age: 41

Fylke: Møre og Romsdal

Nei, nå er det nok sturing etter at livet ble snudd på hodet for et års tid siden. Jeg er klar til å omfavne både livet og kjærligheten, og vil finne en mann på min alder, snill og ærlig og redelig, som jeg også kan omfavne. La oss møtes, bli kjent, se om det er noen framtid sammen som venner og se deretter om varmere følelser kan oppstå. Svar da vel :)

Send till: Marielle477

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Elea946

47

Moden kvinne håper å møte en moden mann, rolig og ærlig, som kan være en venn og en støtte, en skulder å gråte på om behovet melder seg, en munter kamerat og med håp om sterkere, dypere følelser med tiden. Man starter med vennskap og ser hvor veiene fører oss. Bli kjent med meg, ta kontakt.

Gudm152

72

Er det noen for meg her. Skal vi starte der, med blanke ark.

Sina320

58

Herremann på 60 søkes for hyggelige samtaler, spaserturer og annet kos to over ungdommen kan holde på med. Ønsker dette varig, fra vennskap til noe mer.

Katja325

46

Hei hei til ærlig, snill og ensom mann på 45-50 år. Har du vært alene en stund og er lei av det, slik som jeg har blitt? Jeg håper å finne kjærligheten igjen, og da må man begynne med vennskap. La oss møtes og se om vi trives i lag!

Nanna545

48

HEiheiiii, bli'jente her som savner en god venn og kjærest, så om du vil bli min venn i første runde og bli med på gåturer, middager, koselige helgaturer, prate, så ser vi hvor veien fører? Jeg ønsker du er mann på min alder med gode verdier og godt hjerte.

Mathea960

57

Blir ittj fart uten bart, så danseglad herremann på rundt 60 ønskes - for herlige helger sammen og kanskje noe mer på gammeldagan våres?

Nora451

58

Hei. Søker og leter etter en mann på min alder, en sjelevenn og kamerat, med håp om varme følelser med tiden. Ta kontakt så kan vi møtes på en hyggelig middag?

Mai769

44

Leken og til tider barnslig, livsglad kvinne på leting etter en å være glad i. Liker aktivt liv i skog og natur, er samfunnsengasjert og glad i dyr, veganer og kan ikke bli sammen med noen som jakter. Ingen røykere heller, men ut over det er jeg veldig åpen for å møte deg og se om det kan bli kjærlighet utav vennskap. Tør du?