Mali428

Age: 42

Fylke: Møre og Romsdal

Noen menn som har hjemmepåske og har lyst til å møtes for en hyggelig prat, spasertur, kaffe og se om vi vil bli bedre kjent? Møtes fast? Håpe på at følelser oppstår utover vennskap? Håper på ærlige, rolige menn til svar, som ikke røyker og er glade i natur og dyr.

Send till: Mali428

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Katja325

46

Hei hei til ærlig, snill og ensom mann på 45-50 år. Har du vært alene en stund og er lei av det, slik som jeg har blitt? Jeg håper å finne kjærligheten igjen, og da må man begynne med vennskap. La oss møtes og se om vi trives i lag!

Agnethe227

46

Heisan, menn på min alder pluss minus. Alder er ikke viktig for min del, faktisk, for det som teller for meg er at du er ærlig og snill. Jeg liker en tur på byen i ny og ne, men ikke noe flatfyll. Røyker ikke, har ikke barn og elsker dyr så jeg har både hund og katt, med dyr som hobby på fritiden i form av frivillig hjelp. Liker du ikke dyr, trenger du ikke svare, men hvis du har hjerte for det og savner ei jente i armkroken som er ærlig og redelig og savner en venn å bli glad i og kanskje oppleve kjærlighet med, svar vær så snill.

Sahra926

46

Våren er i anmarsj og det bruser i romanseblodet, har vært alt for lenge alene og vil rette på det. Søker en snill og ærlig mann på min alder, med god økonomi (slik jeg har selv) og åpen innstilling til livets muligheter. La oss møtes og bli kjent.

Kira149

53

Heihei. Noen spreke karer på min alder som har lyst til å bli kjent, og se om vennskap og noe mer kan være tingen sammen med meg? Ei frisk og glad siddisdame med stor sans for hjemmebakst og turer langs sjøen.

Helin707

46

Hei, single menn i hovedstaden. Noen som har lyst til å feire 17. mai sammen med meg i morgen? Ta en øl på et trivelig utested, prates, bli kjent, så kanskje vi finner felles interesser og vil fortsette å treffes :) Ta kontakt da vel.

Adele174

42

Snill kvinne på 42 som er skilt og savner en kjærest, håper at en snill mann på rundt 40 - 45 kan få lyst til å møte meg, bli kjent og håpe at varme følelser gror fram. Møter deg helst for å få høre om dine interesser, og du om mine.

Lily632

41

Hei, ensom mann på 40-45. Jeg skal feire min første jul alene, nyskilt og med barna i hver sine landsdeler. Send meg en melding, så kanskje vi kan møtes og se om vi skal tilbringe julaften sammen?

Marielle477

41

Nei, nå er det nok sturing etter at livet ble snudd på hodet for et års tid siden. Jeg er klar til å omfavne både livet og kjærligheten, og vil finne en mann på min alder, snill og ærlig og redelig, som jeg også kan omfavne. La oss møtes, bli kjent, se om det er noen framtid sammen som venner og se deretter om varmere følelser kan oppstå. Svar da vel :)