Leila558

Age: 49

Filke: Aust-Agder

Håper på mange svar så jeg kan finne meg en kjæresst nå.

Send till: Leila558

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Ellie692

41

To må man være og jeg trives ikke alene. Nå har jeg vært singel i et halvår og da er det vel greit å date igjen vel? Barnløs ved eget valg, to hunder og to katter, stort hus på landet og stort hjerte for dyr og kjærlighet. Send meg en melding om du føler dette er ei jente som kunne passe deg.

Jaromira960

41

Er det en ærlig, ensom mann som gjerne kan tenke seg å bli kjent med ei rolig, ærlig og real jente? Har barn, yngstemann er tenåring, de maser på at mor skal finne kjæreste, så la oss møtes og fortelle hva vi har av interesser og se hvordan det bærer avgårde?

Othelie512

45

Sprek dame med sans for trening og vektløfting håper å få en venninne som kan følge på trening og ellers i livet når vi har lyst, og som kanskje kan bli mer enn bare vennskap om vi kjenner at dette stemmer. Det vet vi ikke om du ikke kontakter meg, kjære deg. Hører jeg fra deg?

Alette227

44

Sprek og lett til sinns kar søkes for ditto jente med ønske om fast forhold om kjemien er der hos oss begge to for framtiden.

Dina685

54

Kanskje jeg får meg en kjærest her? Jeg vil aldri gi opp håpet om en kjærlighet nr. 2. Liker kino, en tur på restaurant, turer i skogen på fine stier og veier, hyttetur, biltur i Trøndelag og omegn... hør fra deg.

Stella892

62

Dans, kunst, museer, samfunnsengarsjert, hyggelige middager, ønsket: Ditto mann for fast følge, reiser og lignende.

Saga219

55

Livsglad men ensom, det er en dårlig kombinasjon og jeg vil nå forsøke å finne en nær venn, mannlig venn, som kan bli noe mer med tid og stunder. Jeg tror på vennskap først og ønsker ikke å kaste meg ut i noe. Jeg vil gjerne bli kjent med en rolig, snill fyr, ikkerøyker, glad i dyr og liker å gå rolige turer i skog og mark - enten det er Bymarka eller Estenstad. Ta kontakt, ækte trønder.

Muna478

55

Rolig og ærlig mann søkes, utseende betyr ikke noe når innsiden er nydelig. Ønsker å bli kjent med deg, et par middager ute først og kino kanskje, før vi begynner å besøke hverandre hjemme. Håper å høre fra deg.