Avogtil82

Age: 59

Fylke: Østfold

Viril og leken mann søker bekjentskap For hyggelig aktiviteter av og til

Send till: Avogtil82

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Salma984

58

Moden kjærlighet skal være god, men jeg har ikke fått oppleve dette enda. Blir lett stiv og sjenert når jeg går ut og tar en halvliter, så slik møter man ikke en snill mann. Derfor håper jeg at dette vil være måten å møte noen på. Rolig snill ikkerøyker søkes til ensom dame, ta kontakt.

Margit776

55

Sprek snill og ærlig dame ønsker mannlig selskap på ensomme kvelder. Jeg lager gjerne en god middag med påfølgende kaffe a'vec og koselig prat om du sender en melding.

Selma840

58

Kvinne over middels men med ungdommen i blod og sjel. Ønsker meg en kjærest jeg, rundt min alder. Må ha sans for humor, være glad i dyr og natur, ikke røyke og helst kunne tenke plantebasert for dyr, miljø og natur når det gjelder mat. Møtes og bli kjent, og se om det kan føre til noe?

Elsa574

49

God og moderlig dame med stort hjerte for natur og dyr og vanskeligstilte i samfunnet håper på å finne en mannlig sjelevenn rundt 50 år gml. Håper du svarer meg om det frister å bli bedre kjent og vite mer om tanker og drømmer, hobbyer og livet. For det vi jeg gjerne vite angående deg. Hørs vi?

Tia222

56

Kunstinteressert kvinne søker museumsglad mann på min alder for koselige helgeaktiviteter i vår vakre tigerstad. Håper på godt vennskap med mer.

Celia940

63

Brevvenn ønskes, mannlig sådan, for å bli kjent og håpe på oppstandelse av kjærlighet.

Miriam893

57

Heisan. Er det et mannebein på min alder som er kunstinteressert og musikkinteressert og vil gå på utstillinger og konserter med meg? La oss møtes på en kaffe og ta en prat, så ser vi?

Astri401

41

Hei, om du er en mann 40-50 år, ikke røyker, glad i naturen og kan tenke deg å bli kjent med meg som er ung bestemor for en, mor for to voksne barn, skilt i seks år og ensom med håp om at kjærligheten venter i voksen alder, la oss bli kjent - hva med en middag ute og føle litt hvordan vi trives i lag? Ta kontakt da vel.