Tirill251

Age: 41

Fylke: Østfold

Det mangles en spesiell venn i livet, er du den mannen for meg? Stille, snill, ærlig dame, skilt, to voksne barn, jogger et par ganger i uken, liker kino, en utekveld med fancy middag like godt som hjemmekos hvor vi begge samarbeider om maten på mitt romslige kjøkken. Ta kontakt.

Send till: Tirill251

Ditt telefonnummer:


Send SMS*

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

baardbaard4

52

søker kontakt med kvinner i byen der jeg bor

Marianne196

42

Hei mann som savner den rette, kanskje er det meg, og du er min rette og? Liker gåturer i naturen med bikkja, elsker fotografering, rolige middager og koselige stunder med prat, snacks og film på tv hjemme. Bare en liten del av meg. Hva jeg håper fra deg: Ærlig, rolig, ikkerøykende og rundt min alder. Svar da vel.

Eline126

43

Hei, ensomme mann som savner ei snill jente å hygge deg sammen med om dagene. Turnusarbeidende, skilt kvinne med voksen sønn og hund, håper å møte en på min alder med både samme interesser og stikk motsatt, for vi skal jo ha ting å prate om, hehe :) Svar da vel.

Trude315

42

Nyttårsfortsettet mitt: Å få en slutt på ensomheten min, ved å møte en fin mann som vil hjelpe meg med det og samtidig få en slutt på sin egen ensomhet. La oss finne vennskap og kjærlighet sammen, om du tør å svare. Jeg er ikkerøykende og ser helst at du er det, elsker natur, konserter i alle former, og er samfunnsengasjert i nærområdet. La oss bli kjent!

Yasmin123

55

Heisan, spreke karer rundt 55-60. Jeg vil svært gjerne møtes og ta en middag, en drink, en spasertur, en prat, se om vi skal tilbringe mer tid sammen og kanskje møte alderdommen som enten venner eller kjære?

Tara912

49

Nei, nå er det nok singelhet og å sitte alene og sture (jeg sturer aldri). Når man kan finne seg en mann og sammen ture (gå på tur, altså). Sprek nordlænning søker ditto mann på rundt 50 som liker natur, toppturer og glade kvinner som leter etter kjærlighet, så da kan vi finne den sammen?

Gudm152

72

Er det noen for meg her. Skal vi starte der, med blanke ark.

Aylin409

51

Ungdommelig moden kvinne over det halve århundret, vil gjerne date menn med baktanken å bli kjærester. Da må man bli venner først, ikke sant? Så la oss bli kjent! Er du en real, glad fyr rundt 50 som har lyst til å møtes uforpliktende på en prat med lunsj, kaffe, middag, hva som helst, kanskje bare en trivelig gåtur og se om vi har interesser som klaffer?