Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Lilly110

51

Nå skal vi møtes. Et sted i Telemark, hva som passer deg: Jeg er mobil og kan møte deg på en bensinstasjon på kafe som et gapahuk i skauen, eller ei laksebu på et fiskevall - send meg melding så huker vi tak i sjansen.

Benedikte163

44

Hola, innflyttet og glad og kåt, vil leve livet og er livsnyter så jeg ønsker masse svar fra menn som ser bra ut og kan ta en herlig samba, bassanova, en real swing og andre ting utenom svøpen svensktopp. Søker kvalitetsdans med ditto etterspill. Lev livet!

Marketa900

48

Modig dått enno, isje sant, men någe må man gjøre for å få oppleva kjærlighet igjen. Ska me ta lysløybå samen?

Eir671

56

Hør min bønn, kar i Norge i nærheten av Hedmarken. Troende og håpefull til livet og med fast tro på at Herren vil gi meg den jeg fortjener, kan du svare meg?

Zuzana748

60

Snill besta er enke og alene, og ensom med håp om et magisk møte her inne, en snill mann, samme verdier innen barn og dyr og natur, ergo ingen jegere må svare, ingen dårlige bønder, ingen som hater dyr og barn, ingen som ikke elsker dyr og natur, kun ikkerøyk og vær gjerne uten kjøtt i dietten. Er jeg streng? Kontakt meg så hører du kanskje noe annet.

Oldriska587

50

Noen her i området som vil på date og bli kjent med ei jente som mener hun er real og sprek og ung til tross for dum alder? Ingen barn, ingen barnebarn, bare livslyst og ønske om en ærlig mann som selskap.

Marina447

58

Herremann søkes til faste treff for middager noen dager i uken, på fasjonable restauranter i Trondheim. Min spandering. Alt du trenger å stille med, er pen bekledning og evnen til å konversere i høyere selskap.

Var651

38

Hei hå, dansebandglad dame elsker å danse til det meste av dansemusikk og vil ha mange partneres svar, la oss swinge sammen. Om du forstår.

Lerke504

56

Siddis søge siddis eller araber. Har seilebåt men som singel (enke tidlig) vil eg isje udpå aleina. Ungene har flyttet så jeg er alene i Stavanger. Ta kontakt.

Isra399

44

Er det noen snille menn der ute som kan tenke seg å bli kjent med ei jente fra Bygdøy med sans for livet til tross for to skilsmisser? Jeg har urokkelig tro på kjærligheten og håper at denne annonsen er veien til Den Rette.

Eva703

48

Det er ikke mange steder man kan søke seriøst etter en skikkelig kar. Jeg har vært innom mange steder og de fleste er kun ute etter sex uten å tenke på verken vennskap eller fremtid. Hvor ligger du i denne saken? Hvis du er i tvil, ikke svar. Hvis du VET, da hører jeg fra deg.

Annlill614

54

Evigung rockedame søker ditto mainn for herlige træff, bill mærk lilly craft!