Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Mira561

58

Det må da være noen der ute for meg og, vel? Det var i alle fall barnebarnas ønske. Å be dem holde munn fungerte dårlig så jeg ble tvunget til å legge ut denne annonsen. Det skal et skikkelig spark til fra Amor om denne fungerer, så hvis du kjenner noen som tupper deg i ræva, her venter jeg.

Ann935

52

Herremann søkes til hjertevarm, moderlig og husglad kvinne. Baker, lager mat og elsker å gjøre det fint og koselig hjemme. Er hjemmeværende og singel, uføretrygdet og ønsker også en turkamerat for rolige spaserturer noen ganger i uken.

Vlasta478

51

Varm og kjærlig kvinne skriver nå annonse for i håp om å finne seg en mann med hjerte på varmt sted. Liker dansemusikk, bake, lage mat, og stelle hjemmet så det er koselig hjemlig. Du må ærlig og snill.

Katrine632

50

Danseglad evig ungjente på femti elsker å svinge seg i Trondheim, liker særlig bluesklubben og håper på å få med meg en fast kosekar på konserter og dans. Venter spent.

Ella857

51

Det er noe med dette å føle på ensomheten når man har vært alene i noen år, og ser sine venninner og venner i lag, og kjenner at man savner den man trodde man ikke trengte. Jeg trenger en sjelevenn, en som kan være der i gode og onde stunder, som kan dele sorger og gleder og som står ved min side hvor jeg kan stå ved hans side. Ærlig og snill, redelig og kanskje ensom - svarer du meg?

Guro703

58

Ungdommelig utseende med reiselyst dame søker en reiseglad mann med stødig økonomi - du betaler din egen reise og opphold, vi reiser sammen så vi har selskap. Kanskje finner vi på noe mer dit vi reiser. Ta kontakt så vi kan planlegge og bli kjente og se om vi kan tåle hverandre på reise.

Idunn519

41

Livsglad og viril dame søker mannlige bekjentskaper for hyggelige treff.

Agnes433

52

Nyskilt og ikke ferdig med livet, nei. Er det en sprek herremann som ønsker en ledsager ved sin side for resten av livet? Liker spaserturer i rolig natur, en og annen dansekveld, og elsker å bake.

Doris674

52

Hei, unge mann på rundt 50-60 år. Liker du å ta en dans i ny og ne, føre både dype, samfunnsinteresserte samtaler og også spøke og le? Kino en gang i blant, middag ute, hygge og kos i sofakroken med en god bok eller et brettspill om det ikke er noe på tv som frister - skal vi bli kjent og se om det kan utvikles?

Susanna246

56

Skilt kvinne savner en å dele kveldene med. Bor ute på bygda, møter deg gjerne i Trondheim på noen kafetreff. Håper du liker dansemusikk og kan ta en drink i lystig lag.

Alise121

45

Spreking søkes for toppturer i Tromsøområdet. Må være i god form og like natur og miljø, være omgjengelig og ærlig.

Kari346

52

Evigung bestemor for to er slett ikke ferdig med å nyte livet og forhåpentligvis også kjærligheten - hvis den bare kunne ha vett til å dukke opp i mitt liv også. Føler du det slik du også, "unge" mann på min alder? Her er jeg!