Vida661

Age: 47

Fylke: Sør-Trøndelag

Sprek turjente ønsker mannlig selskap i fjellheim og skog. Ta kontakt for en prat og et møte.

Send till: Vida661

Ditt telefonnummer:


Send SMS*

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Sahra926

46

Våren er i anmarsj og det bruser i romanseblodet, har vært alt for lenge alene og vil rette på det. Søker en snill og ærlig mann på min alder, med god økonomi (slik jeg har selv) og åpen innstilling til livets muligheter. La oss møtes og bli kjent.

Jimre962

61

Søker ei god og flott kvinne,bli kjent og ta det derfra

Nanna545

48

HEiheiiii, bli'jente her som savner en god venn og kjærest, så om du vil bli min venn i første runde og bli med på gåturer, middager, koselige helgaturer, prate, så ser vi hvor veien fører? Jeg ønsker du er mann på min alder med gode verdier og godt hjerte.

Evelina937

46

Min første annonse, men noe må man jo forsøke i voksen alder, når man ikke har noen steder å møte andre mennesker. Jeg håper på svar fra snill og rolig, gjerne litt sprek fysisk mann på min alder som kan kose seg på turer med meg, hjemmekvelder, kino, middag, prat og bare et glass vin eller to i stillhet foran peisen. La oss bli kjent, da vel.

Idun618

42

Real mann på rundt 40-45 søkes med håp om fast forhold og evig vennskap. Ikke interessert i engangsforhold, kun seriøse henvendelser. Er veldig glad i å lese bøker, se dokumentarer, berike sinn og sjel med lærdom og ord. Er du også en liten "bokorm" ta kontakt.

Sabrina195

46

Skilt i fem år og barna er ute av huset, savner en sjelevenn, mannlig selskap og turkamerat på skogsturer og telting. Håper at jeg finner en friluftsmann her, ærlig og rolig, som kan kose seg med en hvit eller rød pappvin i skogen og nyte naturen i stillhet eller koseprat. Ta kontakt så kan vi møtes og se om vi kan trives på turer sammen.

Sarah766

50

Så er man som singel rundet de halve hundre og kan tenke seg å finne litt koselig mannfolk for vennskap og håp om kjærlighet da. Danseglad, elsker å gå turer med hunden, men trives like greit en koselig hjemmekveld med prat og hyggelig musikk. Du må være ikkerøyker, slank og glad i natur og dyr, og rundt 50.

OttoSnill42

52

Hei! Kjekk kar snill og god, trenger selskap på turer i fjellet og kanskje storbyer om det passer seg slik! ønsker å bli kjent med en sporty og kjekk dame som vil dele opplevelser med meg!