Trude315

Age: 42

Fylke: Aust-Agder

Nyttårsfortsettet mitt: Å få en slutt på ensomheten min, ved å møte en fin mann som vil hjelpe meg med det og samtidig få en slutt på sin egen ensomhet. La oss finne vennskap og kjærlighet sammen, om du tør å svare. Jeg er ikkerøykende og ser helst at du er det, elsker natur, konserter i alle former, og er samfunnsengasjert i nærområdet. La oss bli kjent!

Send till: Trude315

Ditt telefonnummer:


Send SMS*

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Marianne196

42

Hei mann som savner den rette, kanskje er det meg, og du er min rette og? Liker gåturer i naturen med bikkja, elsker fotografering, rolige middager og koselige stunder med prat, snacks og film på tv hjemme. Bare en liten del av meg. Hva jeg håper fra deg: Ærlig, rolig, ikkerøykende og rundt min alder. Svar da vel.

Sabrina195

46

Skilt i fem år og barna er ute av huset, savner en sjelevenn, mannlig selskap og turkamerat på skogsturer og telting. Håper at jeg finner en friluftsmann her, ærlig og rolig, som kan kose seg med en hvit eller rød pappvin i skogen og nyte naturen i stillhet eller koseprat. Ta kontakt så kan vi møtes og se om vi kan trives på turer sammen.

Agnethe227

46

Heisan, menn på min alder pluss minus. Alder er ikke viktig for min del, faktisk, for det som teller for meg er at du er ærlig og snill. Jeg liker en tur på byen i ny og ne, men ikke noe flatfyll. Røyker ikke, har ikke barn og elsker dyr så jeg har både hund og katt, med dyr som hobby på fritiden i form av frivillig hjelp. Liker du ikke dyr, trenger du ikke svare, men hvis du har hjerte for det og savner ei jente i armkroken som er ærlig og redelig og savner en venn å bli glad i og kanskje oppleve kjærlighet med, svar vær så snill.

Ingrid655

56

Danseglade, single menn, se hit! Ungdommelig dansegal dame søker etter fast dansepartner, gjerne med treff utenom, koselige hyggekvelder og bli kjent i livets høst, så kanskje vi velger å dele livet for godt sammen? Venter spent og holder takta!

Angelina843

44

Hei hei, min nye venn, som er mann, rundt 45, slank og glad, ikkerøyker og har lyst til å møtes for å bli kjent med ei ditto jente på 44.

Naomi578

45

Sommeren er snart over, men det er ikke livet. Som voksen har jeg gått igjennom min første sommer alene og nyskilt, og er nå klar til å møte noen ny i livet. Skal vi forsøke å møtes og se om vi kan bli venner, før vi lar varmere følelser slippe til? Ønsker en snill og ærlig mann på min alder, samfunnsengasjert (ikke stem Sp) og glad i dyr (ikke vær jeger). Da kommer vi allerede langt på vei. Svar da vel :)

Yasmin123

55

Heisan, spreke karer rundt 55-60. Jeg vil svært gjerne møtes og ta en middag, en drink, en spasertur, en prat, se om vi skal tilbringe mer tid sammen og kanskje møte alderdommen som enten venner eller kjære?

Rania581

43

Heisann til single hedmarkske menn. Jeg er ei sprek jente på 43, bosatt i Hedmark og skilt i et halvt år, opprinnelig fra Estland, og har bodd i flere år i Norge som jeg elsker og aldri vil dra fra. Ensomhet er ikke noe moro, kjærlighet er derimot veldig moro. Skal vi møtes og se om vi går veien sammen?