Yasmin123

Age: 55

Fylke: Møre og Romsdal

Heisan, spreke karer rundt 55-60. Jeg vil svært gjerne møtes og ta en middag, en drink, en spasertur, en prat, se om vi skal tilbringe mer tid sammen og kanskje møte alderdommen som enten venner eller kjære?

Send till: Yasmin123

Ditt telefonnummer:


Send SMS*

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Celina807

49

Kjærlighet har ingen alder, og jeg er så moden for et nytt forhold med en fin mann på min alder, rolig og ærlig fyr ønskes i mitt liv. Må være glad i dyr, være samfunnsengasjert og kanskje også glad i korsang? Ta kontakt da vel.

Jimre962

61

Søker ei god og flott kvinne,bli kjent og ta det derfra

Gunnar52

70

Søker venninne som jeg kan prate med, gå tur med, spise og drikke med. Formål intimitet

Gunhild955

43

Heisan, er det en snasen kar på rundt 40-50 som har lyst til å møtes? Jeg liker å gå turer, bake, se film og er en rolig og snill dame. To barn og de er ute av redet. Skilt og ønsker ikke å være alene lenger. La oss møtes og se om det kan bli mer enn vennskap?

Evelina937

46

Min første annonse, men noe må man jo forsøke i voksen alder, når man ikke har noen steder å møte andre mennesker. Jeg håper på svar fra snill og rolig, gjerne litt sprek fysisk mann på min alder som kan kose seg på turer med meg, hjemmekvelder, kino, middag, prat og bare et glass vin eller to i stillhet foran peisen. La oss bli kjent, da vel.

Eline707

45

Denne jula vil jeg ikke være alene. Er det en mann på min alder, rolig og ensom, som kan tenke seg å feire sammen med meg? Og kanskje vi oppdager at vi har lyst til å tilbringe enda mer tid sammen?

Gabriela226

46

Håper på kontakt med sprek ærlig snill rolig mann på min alder, for koselige spaserturer å bli kjent på, med håp om vennskap og mer.

Idun618

42

Real mann på rundt 40-45 søkes med håp om fast forhold og evig vennskap. Ikke interessert i engangsforhold, kun seriøse henvendelser. Er veldig glad i å lese bøker, se dokumentarer, berike sinn og sjel med lærdom og ord. Er du også en liten "bokorm" ta kontakt.