Louise299

Age: 41

Fylke: Nord-Trøndelag

Hei, jeg håper at jeg kan få kontakt med en snill, rolig og ærlig fin fyr som liker musikk, hjemmebakst og koselige spaserturer med hund i marka og i fjæra. Er skilt på andre året, finner det vanskelig å gå ut og møte nye mennesker (sitter i rullestol), dobbelt opp da jeg er sjenert. Men livet skal ikke leves alene. Vil du bli kjent med meg?

Send till: Louise299

Ditt telefonnummer:


Send SMS*

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Eline126

43

Hei, ensomme mann som savner ei snill jente å hygge deg sammen med om dagene. Turnusarbeidende, skilt kvinne med voksen sønn og hund, håper å møte en på min alder med både samme interesser og stikk motsatt, for vi skal jo ha ting å prate om, hehe :) Svar da vel.

Angelina843

44

Hei hei, min nye venn, som er mann, rundt 45, slank og glad, ikkerøyker og har lyst til å møtes for å bli kjent med ei ditto jente på 44.

Mathea875

59

Hei hei spreke karer, jeg er på kjærlighetsleting, ønsker meg en venn og kjæreste på min egen alder. Elsker å danse, går ofte ut og tar en svingom og vil gjerne at du også liker det, og jeg liker god mat og vin, elsker å spise ute. Er nok en livsnyter, så la oss nyte sammen, bli kjent og håpe på en reaksjon fra Amor?

Lilly752

47

Skulle hatt en fyr å dele paraply med på regntunge dager - og en hånd å holde i på solfylte turer. Håper på svar fra snill rolig mann rundt 50 år som har lyst til å bli kjent med håp om vennskap og mer.

Gabriela226

46

Håper på kontakt med sprek ærlig snill rolig mann på min alder, for koselige spaserturer å bli kjent på, med håp om vennskap og mer.

Vytautas25

32

I’m like to find older women who want’s have good time together who like younger men and his energy,who want spend time together

Nanna545

48

HEiheiiii, bli'jente her som savner en god venn og kjærest, så om du vil bli min venn i første runde og bli med på gåturer, middager, koselige helgaturer, prate, så ser vi hvor veien fører? Jeg ønsker du er mann på min alder med gode verdier og godt hjerte.

Yusra829

49

Nyskilt dame fra Estland, søker kjærest. Har bodd i Norge i femten år og kan språket godt. Elsker å skape hjemmekos og hygge for en fin romantisk kveld sammen med deg, som er rundt min alder, kanskje nærmere 55, snill og ærlig og rolig mann.