Yusra829

Age: 49

Fylke: Sogn og Fjordane

Nyskilt dame fra Estland, søker kjærest. Har bodd i Norge i femten år og kan språket godt. Elsker å skape hjemmekos og hygge for en fin romantisk kveld sammen med deg, som er rundt min alder, kanskje nærmere 55, snill og ærlig og rolig mann.

Send till: Yusra829

Ditt telefonnummer:


Send SMS*

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Eli791

41

Hei, nye mannlige venner i en stor tigerstad hvor mange mennesker bor uten å kjenne hverandre. Jeg flyttet til Oslo i fjor, nyskilt da og singel (åpenbart) med håp i hjertet, og fant ut at det er vanskelig å møte noen nye på min alder. Jeg har noen få venner, men jeg savner en kjær å være glad i og nær med, intim med og en partner sammen med. Skal vi møtes og bli kjent, om du har de samme følelsene om ensomhet? Håper du er rundt min alder, ikke røker og savner meg i livet ditt.

Sarah766

50

Så er man som singel rundet de halve hundre og kan tenke seg å finne litt koselig mannfolk for vennskap og håp om kjærlighet da. Danseglad, elsker å gå turer med hunden, men trives like greit en koselig hjemmekveld med prat og hyggelig musikk. Du må være ikkerøyker, slank og glad i natur og dyr, og rundt 50.

Rania581

43

Heisann til single hedmarkske menn. Jeg er ei sprek jente på 43, bosatt i Hedmark og skilt i et halvt år, opprinnelig fra Estland, og har bodd i flere år i Norge som jeg elsker og aldri vil dra fra. Ensomhet er ikke noe moro, kjærlighet er derimot veldig moro. Skal vi møtes og se om vi går veien sammen?

Mathea875

59

Hei hei spreke karer, jeg er på kjærlighetsleting, ønsker meg en venn og kjæreste på min egen alder. Elsker å danse, går ofte ut og tar en svingom og vil gjerne at du også liker det, og jeg liker god mat og vin, elsker å spise ute. Er nok en livsnyter, så la oss nyte sammen, bli kjent og håpe på en reaksjon fra Amor?

Ingrid655

56

Danseglade, single menn, se hit! Ungdommelig dansegal dame søker etter fast dansepartner, gjerne med treff utenom, koselige hyggekvelder og bli kjent i livets høst, så kanskje vi velger å dele livet for godt sammen? Venter spent og holder takta!

Evelina937

46

Min første annonse, men noe må man jo forsøke i voksen alder, når man ikke har noen steder å møte andre mennesker. Jeg håper på svar fra snill og rolig, gjerne litt sprek fysisk mann på min alder som kan kose seg på turer med meg, hjemmekvelder, kino, middag, prat og bare et glass vin eller to i stillhet foran peisen. La oss bli kjent, da vel.

Lily632

41

Hei, ensom mann på 40-45. Jeg skal feire min første jul alene, nyskilt og med barna i hver sine landsdeler. Send meg en melding, så kanskje vi kan møtes og se om vi skal tilbringe julaften sammen?

Sabrina195

46

Skilt i fem år og barna er ute av huset, savner en sjelevenn, mannlig selskap og turkamerat på skogsturer og telting. Håper at jeg finner en friluftsmann her, ærlig og rolig, som kan kose seg med en hvit eller rød pappvin i skogen og nyte naturen i stillhet eller koseprat. Ta kontakt så kan vi møtes og se om vi kan trives på turer sammen.