Jaromira585

Age: 48

Fylke: Telemark

Sprek og skogsglad dame søker turkompis, må være glad i hunder og natur, INGEN jegere takk! Naturverner og med stor sans for liv og kjærlighet. Ta kontakt for å bli kjent med meg.

Send till: Jaromira585

Ditt telefonnummer:


Send SMS*

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Naomi578

45

Sommeren er snart over, men det er ikke livet. Som voksen har jeg gått igjennom min første sommer alene og nyskilt, og er nå klar til å møte noen ny i livet. Skal vi forsøke å møtes og se om vi kan bli venner, før vi lar varmere følelser slippe til? Ønsker en snill og ærlig mann på min alder, samfunnsengasjert (ikke stem Sp) og glad i dyr (ikke vær jeger). Da kommer vi allerede langt på vei. Svar da vel :)

Sabrina195

46

Skilt i fem år og barna er ute av huset, savner en sjelevenn, mannlig selskap og turkamerat på skogsturer og telting. Håper at jeg finner en friluftsmann her, ærlig og rolig, som kan kose seg med en hvit eller rød pappvin i skogen og nyte naturen i stillhet eller koseprat. Ta kontakt så kan vi møtes og se om vi kan trives på turer sammen.

Rania581

43

Heisann til single hedmarkske menn. Jeg er ei sprek jente på 43, bosatt i Hedmark og skilt i et halvt år, opprinnelig fra Estland, og har bodd i flere år i Norge som jeg elsker og aldri vil dra fra. Ensomhet er ikke noe moro, kjærlighet er derimot veldig moro. Skal vi møtes og se om vi går veien sammen?

Katja325

46

Hei hei til ærlig, snill og ensom mann på 45-50 år. Har du vært alene en stund og er lei av det, slik som jeg har blitt? Jeg håper å finne kjærligheten igjen, og da må man begynne med vennskap. La oss møtes og se om vi trives i lag!

Trude315

42

Nyttårsfortsettet mitt: Å få en slutt på ensomheten min, ved å møte en fin mann som vil hjelpe meg med det og samtidig få en slutt på sin egen ensomhet. La oss finne vennskap og kjærlighet sammen, om du tør å svare. Jeg er ikkerøykende og ser helst at du er det, elsker natur, konserter i alle former, og er samfunnsengasjert i nærområdet. La oss bli kjent!

Maia200

42

Hey, sprekinger, mannfolk rundt ca 45 år og ikke ferdig med livet, singel, skilt, ensom, vil ikke feire nyttårsaften alene - ta kontakt så møtes vi, hjemmelaget hyggelig kos og rolig feiring u-alene.

Marielle477

41

Nei, nå er det nok sturing etter at livet ble snudd på hodet for et års tid siden. Jeg er klar til å omfavne både livet og kjærligheten, og vil finne en mann på min alder, snill og ærlig og redelig, som jeg også kan omfavne. La oss møtes, bli kjent, se om det er noen framtid sammen som venner og se deretter om varmere følelser kan oppstå. Svar da vel :)

Elea946

47

Moden kvinne håper å møte en moden mann, rolig og ærlig, som kan være en venn og en støtte, en skulder å gråte på om behovet melder seg, en munter kamerat og med håp om sterkere, dypere følelser med tiden. Man starter med vennskap og ser hvor veiene fører oss. Bli kjent med meg, ta kontakt.