Othilie519

Age: 49

Fylke: Sør-Trøndelag

Nyskilt og håpefull - vel, ny og ny, har vært alene nå i et år men det er jo tiden det tar for separasjon og slikt. Nå løfter jeg blikket mot framtiden og håper å få noen svar så jeg kan finne en ny å dele gode og vonde dager med. Hører jeg fra deg?

Send till: Othilie519

Ditt telefonnummer:


Send SMS*

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Maia388

44

Bondetuppe søker bondetupp - eller nei, du trenger ikke være bonde for å date meg. Men du må nok like å stelle med dyr og plukke epler, da jeg er fruktbonde med kjæledyr i fjøset. Håper på svar fra en snill mann med stor sans for livet og som setter pris på dyr og natur og ikke har mistet troen på kjærlighet.

Ingrid655

56

Danseglade, single menn, se hit! Ungdommelig dansegal dame søker etter fast dansepartner, gjerne med treff utenom, koselige hyggekvelder og bli kjent i livets høst, så kanskje vi velger å dele livet for godt sammen? Venter spent og holder takta!

Mathea875

59

Hei hei spreke karer, jeg er på kjærlighetsleting, ønsker meg en venn og kjæreste på min egen alder. Elsker å danse, går ofte ut og tar en svingom og vil gjerne at du også liker det, og jeg liker god mat og vin, elsker å spise ute. Er nok en livsnyter, så la oss nyte sammen, bli kjent og håpe på en reaksjon fra Amor?

Gunhild955

43

Heisan, er det en snasen kar på rundt 40-50 som har lyst til å møtes? Jeg liker å gå turer, bake, se film og er en rolig og snill dame. To barn og de er ute av redet. Skilt og ønsker ikke å være alene lenger. La oss møtes og se om det kan bli mer enn vennskap?

Idun618

42

Real mann på rundt 40-45 søkes med håp om fast forhold og evig vennskap. Ikke interessert i engangsforhold, kun seriøse henvendelser. Er veldig glad i å lese bøker, se dokumentarer, berike sinn og sjel med lærdom og ord. Er du også en liten "bokorm" ta kontakt.

Marina800

49

Aldri gjort dette før men jeg ønsker altså å komme meg ut av ensomhet og møte en snill mann på min alder, med livserfaring og nok kjærlighet igjen til å gi og ønske å få. Ta kontakt, det er første steg.

Nila531

42

Valentindagen nærmer seg og jeg har ikke tenkt å sitte alene i år. Jeg er en moden kvinne med stort hjerte, varme følelser for dyr og natur, barn og vanskeligstilte, er veldig samfunnsengasjert og har vært skilt i fire år. Sjekking er ikke meg, så jeg vet ikke hvordan jeg skal møte en ny å dele gleder og sorger og hverdag og fest med. Kan vi ikke møtes til valentindagen, jeg og du - en mann på min alder omtrent, med samme lengsel i hjertet og lyst til å finne en ny Rette?

Cecilia248

49

Hurra for kvinner på kvinnedagen, særlig oss som er single og håper å møte kjærligheten med en mann som også er glad i kvinner. Livsglad snart 50 ikkerøykende vegansk kvinne søker ditto mann for faste møter, dating og vennskap med håp om kjærlighet sammen. Ta kontakt.