Nila321

Age: 42

Fylke: Rogaland

Hei hei. Vil gjerne ha en kjærest som jeg kan dele ensomme kvelder med så de ikke blir ensomme. Liker å gjøre det kos for begge, god hjemmelaget middag, baking, rolige turer langs Breiavatnet og fjorden. Elsker lukten av sjø, tar gjerne en tur med barna til Kongeparken. Du må gjerne ha barn, jeg er også glad i dyr og har katt selv. Kontakt meg da vel.

Send till: Nila321

Ditt telefonnummer:


Send SMS*

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Maia200

42

Hey, sprekinger, mannfolk rundt ca 45 år og ikke ferdig med livet, singel, skilt, ensom, vil ikke feire nyttårsaften alene - ta kontakt så møtes vi, hjemmelaget hyggelig kos og rolig feiring u-alene.

Kira149

53

Heihei. Noen spreke karer på min alder som har lyst til å bli kjent, og se om vennskap og noe mer kan være tingen sammen med meg? Ei frisk og glad siddisdame med stor sans for hjemmebakst og turer langs sjøen.

Thale824

45

Hvorfor skal ikke jeg klare å finne meg en real kar, ærlig og snill, glad i barn og natur slik som jeg er? Passer dette for deg, mann rundt 45, ta kontakt og la oss møtes.

Eline126

43

Hei, ensomme mann som savner ei snill jente å hygge deg sammen med om dagene. Turnusarbeidende, skilt kvinne med voksen sønn og hund, håper å møte en på min alder med både samme interesser og stikk motsatt, for vi skal jo ha ting å prate om, hehe :) Svar da vel.

Mali428

42

Noen menn som har hjemmepåske og har lyst til å møtes for en hyggelig prat, spasertur, kaffe og se om vi vil bli bedre kjent? Møtes fast? Håpe på at følelser oppstår utover vennskap? Håper på ærlige, rolige menn til svar, som ikke røyker og er glade i natur og dyr.

Aylin409

51

Ungdommelig moden kvinne over det halve århundret, vil gjerne date menn med baktanken å bli kjærester. Da må man bli venner først, ikke sant? Så la oss bli kjent! Er du en real, glad fyr rundt 50 som har lyst til å møtes uforpliktende på en prat med lunsj, kaffe, middag, hva som helst, kanskje bare en trivelig gåtur og se om vi har interesser som klaffer?

Vytautas25

32

I’m like to find older women who want’s have good time together who like younger men and his energy,who want spend time together

Jimre962

61

Søker ei god og flott kvinne,bli kjent og ta det derfra