Amira741

Age: 48

Fylke: Møre og Romsdal

Kom igjen, lystne og lekne bajas med livsglede og sans for å nyte livet. Jeg venter på deg for å dele gode stunder med deg. Tekst meg.

Send till: Amira741

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Lilly752

47

Skulle hatt en fyr å dele paraply med på regntunge dager - og en hånd å holde i på solfylte turer. Håper på svar fra snill rolig mann rundt 50 år som har lyst til å bli kjent med håp om vennskap og mer.

Rachel536

49

Hey hey, menn 50 give or take. Jeg er sugen på å møte deg, bli kjent, gå turer, ta en tur på sjøen innimellom i finvær, hytteturer, vennskap og kanskje med kjærlighet i tankene? I alle fall et håp om det, så da ønsker jeg du svarer så får du vite masse om meg og det vil jeg gjerne vite om deg også.

Celina807

49

Kjærlighet har ingen alder, og jeg er så moden for et nytt forhold med en fin mann på min alder, rolig og ærlig fyr ønskes i mitt liv. Må være glad i dyr, være samfunnsengasjert og kanskje også glad i korsang? Ta kontakt da vel.

Maia388

44

Bondetuppe søker bondetupp - eller nei, du trenger ikke være bonde for å date meg. Men du må nok like å stelle med dyr og plukke epler, da jeg er fruktbonde med kjæledyr i fjøset. Håper på svar fra en snill mann med stor sans for livet og som setter pris på dyr og natur og ikke har mistet troen på kjærlighet.

Eli791

41

Hei, nye mannlige venner i en stor tigerstad hvor mange mennesker bor uten å kjenne hverandre. Jeg flyttet til Oslo i fjor, nyskilt da og singel (åpenbart) med håp i hjertet, og fant ut at det er vanskelig å møte noen nye på min alder. Jeg har noen få venner, men jeg savner en kjær å være glad i og nær med, intim med og en partner sammen med. Skal vi møtes og bli kjent, om du har de samme følelsene om ensomhet? Håper du er rundt min alder, ikke røker og savner meg i livet ditt.

Marianne196

42

Hei mann som savner den rette, kanskje er det meg, og du er min rette og? Liker gåturer i naturen med bikkja, elsker fotografering, rolige middager og koselige stunder med prat, snacks og film på tv hjemme. Bare en liten del av meg. Hva jeg håper fra deg: Ærlig, rolig, ikkerøykende og rundt min alder. Svar da vel.

Eline707

45

Denne jula vil jeg ikke være alene. Er det en mann på min alder, rolig og ensom, som kan tenke seg å feire sammen med meg? Og kanskje vi oppdager at vi har lyst til å tilbringe enda mer tid sammen?

Ingrid655

56

Danseglade, single menn, se hit! Ungdommelig dansegal dame søker etter fast dansepartner, gjerne med treff utenom, koselige hyggekvelder og bli kjent i livets høst, så kanskje vi velger å dele livet for godt sammen? Venter spent og holder takta!