Lisa612

Age: 57

Fylke: Oslo

Bestemor for to men ikke for gammel for kjærligheten. Er du en enslig mann på min alder som føler at livet har mer kjærlighet igjen for slike som oss, ta kontakt så vi kan bli kjent og finne felles interesser.

Send till: Lisa612

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Naomi578

45

Sommeren er snart over, men det er ikke livet. Som voksen har jeg gått igjennom min første sommer alene og nyskilt, og er nå klar til å møte noen ny i livet. Skal vi forsøke å møtes og se om vi kan bli venner, før vi lar varmere følelser slippe til? Ønsker en snill og ærlig mann på min alder, samfunnsengasjert (ikke stem Sp) og glad i dyr (ikke vær jeger). Da kommer vi allerede langt på vei. Svar da vel :)

Eline707

45

Denne jula vil jeg ikke være alene. Er det en mann på min alder, rolig og ensom, som kan tenke seg å feire sammen med meg? Og kanskje vi oppdager at vi har lyst til å tilbringe enda mer tid sammen?

Luna812

55

Så sitter jeg her og venter på deg, min hjertens kjær, romantiker og ikkerøyker, glad i barn og barnebarn, dyr og natur, hjemmelaget mat og med håp om at voksen kjærlighet venter på oss. Svar, da vel, herremann rundt 55.

Enya561

42

Hei, koselige karer rundt 40-50 år, som er ærlige, rolige og glade i livet. Enslig, selvfølgelig, som meg. Jeg er lei av å være alene, og orker ikke tanken på å gå på "sjekker'n" i min alder. Håper å få svar fra en mann som har lyst til å bli kjent med meg, ser bra ut, liker å holde seg i form og kan ta noen herlige spaserturer i Bymarka og Estenstadmarka i helgene. Ta kontakt da vel.

Marielle477

41

Nei, nå er det nok sturing etter at livet ble snudd på hodet for et års tid siden. Jeg er klar til å omfavne både livet og kjærligheten, og vil finne en mann på min alder, snill og ærlig og redelig, som jeg også kan omfavne. La oss møtes, bli kjent, se om det er noen framtid sammen som venner og se deretter om varmere følelser kan oppstå. Svar da vel :)

Lilly752

47

Skulle hatt en fyr å dele paraply med på regntunge dager - og en hånd å holde i på solfylte turer. Håper på svar fra snill rolig mann rundt 50 år som har lyst til å bli kjent med håp om vennskap og mer.

Eli791

41

Hei, nye mannlige venner i en stor tigerstad hvor mange mennesker bor uten å kjenne hverandre. Jeg flyttet til Oslo i fjor, nyskilt da og singel (åpenbart) med håp i hjertet, og fant ut at det er vanskelig å møte noen nye på min alder. Jeg har noen få venner, men jeg savner en kjær å være glad i og nær med, intim med og en partner sammen med. Skal vi møtes og bli kjent, om du har de samme følelsene om ensomhet? Håper du er rundt min alder, ikke røker og savner meg i livet ditt.

Agnethe227

46

Heisan, menn på min alder pluss minus. Alder er ikke viktig for min del, faktisk, for det som teller for meg er at du er ærlig og snill. Jeg liker en tur på byen i ny og ne, men ikke noe flatfyll. Røyker ikke, har ikke barn og elsker dyr så jeg har både hund og katt, med dyr som hobby på fritiden i form av frivillig hjelp. Liker du ikke dyr, trenger du ikke svare, men hvis du har hjerte for det og savner ei jente i armkroken som er ærlig og redelig og savner en venn å bli glad i og kanskje oppleve kjærlighet med, svar vær så snill.