Mira561

Age: 58

Fylke: Nord-Trøndelag

Det må da være noen der ute for meg og, vel? Det var i alle fall barnebarnas ønske. Å be dem holde munn fungerte dårlig så jeg ble tvunget til å legge ut denne annonsen. Det skal et skikkelig spark til fra Amor om denne fungerer, så hvis du kjenner noen som tupper deg i ræva, her venter jeg.

Send till: Mira561

Ditt telefonnummer:


Send SMS*

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Ann895

58

Heisan, tidlig enke og ikke ferdig med romanselivet, jeg håper på å møte en mann å date. En rundt 60, stødig og trygg, snill og ærlig. Jeg håper du ikke røyker, liker en dans av og til, kino, like mye som hjemmekos og hyggen i hjemmelaget mat og prat og film på kvelden i sofaen. Skal vi se om det er noen romanse i vente for oss?

Louise299

41

Hei, jeg håper at jeg kan få kontakt med en snill, rolig og ærlig fin fyr som liker musikk, hjemmebakst og koselige spaserturer med hund i marka og i fjæra. Er skilt på andre året, finner det vanskelig å gå ut og møte nye mennesker (sitter i rullestol), dobbelt opp da jeg er sjenert. Men livet skal ikke leves alene. Vil du bli kjent med meg?

Jimre962

61

Søker ei god og flott kvinne,bli kjent og ta det derfra

Tara912

49

Nei, nå er det nok singelhet og å sitte alene og sture (jeg sturer aldri). Når man kan finne seg en mann og sammen ture (gå på tur, altså). Sprek nordlænning søker ditto mann på rundt 50 som liker natur, toppturer og glade kvinner som leter etter kjærlighet, så da kan vi finne den sammen?

Thale824

45

Hvorfor skal ikke jeg klare å finne meg en real kar, ærlig og snill, glad i barn og natur slik som jeg er? Passer dette for deg, mann rundt 45, ta kontakt og la oss møtes.

Evelina937

46

Min første annonse, men noe må man jo forsøke i voksen alder, når man ikke har noen steder å møte andre mennesker. Jeg håper på svar fra snill og rolig, gjerne litt sprek fysisk mann på min alder som kan kose seg på turer med meg, hjemmekvelder, kino, middag, prat og bare et glass vin eller to i stillhet foran peisen. La oss bli kjent, da vel.

Katja325

46

Hei hei til ærlig, snill og ensom mann på 45-50 år. Har du vært alene en stund og er lei av det, slik som jeg har blitt? Jeg håper å finne kjærligheten igjen, og da må man begynne med vennskap. La oss møtes og se om vi trives i lag!

Nanna545

48

HEiheiiii, bli'jente her som savner en god venn og kjærest, så om du vil bli min venn i første runde og bli med på gåturer, middager, koselige helgaturer, prate, så ser vi hvor veien fører? Jeg ønsker du er mann på min alder med gode verdier og godt hjerte.