Elea946

Age: 47

Fylke: Vestfold

Moden kvinne håper å møte en moden mann, rolig og ærlig, som kan være en venn og en støtte, en skulder å gråte på om behovet melder seg, en munter kamerat og med håp om sterkere, dypere følelser med tiden. Man starter med vennskap og ser hvor veiene fører oss. Bli kjent med meg, ta kontakt.

Send till: Elea946

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Nanna545

48

HEiheiiii, bli'jente her som savner en god venn og kjærest, så om du vil bli min venn i første runde og bli med på gåturer, middager, koselige helgaturer, prate, så ser vi hvor veien fører? Jeg ønsker du er mann på min alder med gode verdier og godt hjerte.

Rachel536

49

Hey hey, menn 50 give or take. Jeg er sugen på å møte deg, bli kjent, gå turer, ta en tur på sjøen innimellom i finvær, hytteturer, vennskap og kanskje med kjærlighet i tankene? I alle fall et håp om det, så da ønsker jeg du svarer så får du vite masse om meg og det vil jeg gjerne vite om deg også.

Vytautas25

32

I’m like to find older women who want’s have good time together who like younger men and his energy,who want spend time together

Ann895

58

Heisan, tidlig enke og ikke ferdig med romanselivet, jeg håper på å møte en mann å date. En rundt 60, stødig og trygg, snill og ærlig. Jeg håper du ikke røyker, liker en dans av og til, kino, like mye som hjemmekos og hyggen i hjemmelaget mat og prat og film på kvelden i sofaen. Skal vi se om det er noen romanse i vente for oss?

Liva787

56

Heihei, håpefulle menn rundt 55-60. Er det noen som har samme følelser som meg med håp om et 2023 som bringer kjærlighet med flott partner? Da håper jeg du tar kontakt så vi får bli kjent og bevise at nyttårshåp kan gå i oppfyllelse.

Angelina843

44

Hei hei, min nye venn, som er mann, rundt 45, slank og glad, ikkerøyker og har lyst til å møtes for å bli kjent med ei ditto jente på 44.

Mira950

42

Spretne menn, single og ensomme, som mangler ei jente i livet sitt, ei som har rast fra seg og ønsker å slå seg til ro etter et vondt samlivsbrudd og å reise seg igjen, her er jeg og klar til å face verden med ny kjærlighet. Vil du bli kjent med meg? Ikke røyk, da - og ikke lyv og vær en snill og real normal kar, da kommer vi langt på vei du og jeg :)

Bianca748

48

Livets dessert har jeg rukket å få, i form av et nydelig barnebarn, men skilt har jeg også blitt og savner inderlig kjærlighet i mitt liv. Håper å få møte en koselig mann rundt 50 år, en som ikke røyker, som elsker natur like mye som meg og kan være både introvert sammen, og sosial blant andre. Ta kontakt da vel, så møtes vi og føler litt på stemningen.