Leila467

Age: 64

Fylke: Oslo

Hei, enslig mann på rundt 60-65 år og som savner ei å feire jul med. Jeg kan tilby koselig julehygge, hjemmelaget mat og vennskap som vi får håpe blir vår gave for fremtiden? Tør du, så ta kontakt, så er vi to på julaften.

Send till: Leila467

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Katja325

46

Hei hei til ærlig, snill og ensom mann på 45-50 år. Har du vært alene en stund og er lei av det, slik som jeg har blitt? Jeg håper å finne kjærligheten igjen, og da må man begynne med vennskap. La oss møtes og se om vi trives i lag!

Luna812

55

Så sitter jeg her og venter på deg, min hjertens kjær, romantiker og ikkerøyker, glad i barn og barnebarn, dyr og natur, hjemmelaget mat og med håp om at voksen kjærlighet venter på oss. Svar, da vel, herremann rundt 55.

Regine389

55

Hei sveis, menn 55-60, vil gjerne date og bli kjent med flere venner, så kanskje man oppdager at kjærligheten finnes blant en av dere? Ta kontakt da vel, med sprek dame som har mye å prate om og er likevel flinkt til å lytte.

Aline758

42

Mannfolk 40-50 år med skjegg, stort hjerte og masse lyst til å møtes. Her er ei reiseglad evigung jente, elsker å gå ut på byen for utstillinger, kafe, kino, middag, dans, ta kontakt om vi skal møtes og bli bedre kjent, med håp om voksen kjærlighet.

Nellie278

59

Mann rundt 60 med godt humør, livsglede og naturelsker må så gjerne svare så vi kan prate sammen og se om vi kan få voksen kjærlighet til å gro.

Naomi578

45

Sommeren er snart over, men det er ikke livet. Som voksen har jeg gått igjennom min første sommer alene og nyskilt, og er nå klar til å møte noen ny i livet. Skal vi forsøke å møtes og se om vi kan bli venner, før vi lar varmere følelser slippe til? Ønsker en snill og ærlig mann på min alder, samfunnsengasjert (ikke stem Sp) og glad i dyr (ikke vær jeger). Da kommer vi allerede langt på vei. Svar da vel :)

Eline126

43

Hei, ensomme mann som savner ei snill jente å hygge deg sammen med om dagene. Turnusarbeidende, skilt kvinne med voksen sønn og hund, håper å møte en på min alder med både samme interesser og stikk motsatt, for vi skal jo ha ting å prate om, hehe :) Svar da vel.

Julia440

43

Trenger kjærlighet, søker menn med samme ønske. Må være ca 45 år, ikke røykende, glad i dyr og natur, samfunnengasjert. Jeg er ditto, og elsker å bake. Svar meg da vel.