Julia440

Age: 43

Fylke: Sør-Trøndelag

Trenger kjærlighet, søker menn med samme ønske. Må være ca 45 år, ikke røykende, glad i dyr og natur, samfunnengasjert. Jeg er ditto, og elsker å bake. Svar meg da vel.

Send till: Julia440

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Ester518

44

Hei menn, ta kontakt hvis du søker Amor og vil at pila skal treffe, for kanskje er blinken her. Jeg søker en på min alder, ikkerøykende snill og ærlig kar, gjerne egne barn, men må like både barn og dyr. Vi møtes og blir kjent så ser vi hvor livet fører oss?

Kristin431

61

Hei fine menn som er enslige og har lyst til å bli venn med meg. Koselige helgeturer, spaserturer nå og da, en middag, en kinotur, en hjemmekveld med god bakst og bli godt kjent, kanskje det gjemmes noe mer i fremtiden enn vennskap?

Tilje582

61

Hyggelig mann søkes til hyggelig dame, må være ikke røkende og rundt 60-65 år, skilt eller enkemann har ingen betydning, håper vi kan skape et forhold og et vennskap som bringer kjærlighet med tiden. Ta kontakt, vi blir ikke yngre.

Aline758

42

Mannfolk 40-50 år med skjegg, stort hjerte og masse lyst til å møtes. Her er ei reiseglad evigung jente, elsker å gå ut på byen for utstillinger, kafe, kino, middag, dans, ta kontakt om vi skal møtes og bli bedre kjent, med håp om voksen kjærlighet.

Bettina422

43

Skilt, singel og sugen. Ønsker meg en god venn, kjærest og elsker, livet er ikke over om man blir skilt tvert man har vippa 40 og nå er jeg sååå rede for å møte kjærlighet og elske igjen. Bli kjent med meg, ta en tur, vi kan på kafe, restaurant, kino, gå fine turer, prate og se om vi trives og kan bygge videre.

Seline288

62

Håper med dette på svar fra hyggelig mannlig venn på min alder som vil møtes for kaffebesøk, prat og kanskje mer med utviklet vennskap, ta kontakt å bli kjent.

Erika219

54

Ta kontakt om du er en sprek mann som liker en dans, en kino, en tur på puben og er samfunnsengasjert og glad i dyr og natur, for da kjenner vi nesten hverandre fra før. Er du på toppen singel og ønsker mer utav livet, kan vi bli et par!

Cathrine668

48

Ønsker å møte en snill mann, jeg. En på min alder, ærlig og snill og rolig. Hvilke interesser du har vil jeg vite når vi møtes og hvis du savner ditto dame i livet ditt så ta kontakt og vit om meg.