Peter048

Age: 74

Fylke: Oslo

Lei av ensomheten. Blid og sosial mann søker moden kvinne til felles glede, hygge og det som følger med i et godt selskap. Kun ekte og seriøse kontakter.

Send till: Peter048

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Milja770

43

Ferietur med singel sprek dame? Er singel for første sommer i livet, og har ikke lyst til å dra alene på tur. Søker derfor etter en mann på min alder som vil bli med, et par uker i Europa på storbyhopping. Jeg står for mine utgifter, du står for dine, og vi har felles hygge og opplevelser. Frister det?

Sarah766

50

Så er man som singel rundet de halve hundre og kan tenke seg å finne litt koselig mannfolk for vennskap og håp om kjærlighet da. Danseglad, elsker å gå turer med hunden, men trives like greit en koselig hjemmekveld med prat og hyggelig musikk. Du må være ikkerøyker, slank og glad i natur og dyr, og rundt 50.

Idun618

42

Real mann på rundt 40-45 søkes med håp om fast forhold og evig vennskap. Ikke interessert i engangsforhold, kun seriøse henvendelser. Er veldig glad i å lese bøker, se dokumentarer, berike sinn og sjel med lærdom og ord. Er du også en liten "bokorm" ta kontakt.

Mira950

42

Spretne menn, single og ensomme, som mangler ei jente i livet sitt, ei som har rast fra seg og ønsker å slå seg til ro etter et vondt samlivsbrudd og å reise seg igjen, her er jeg og klar til å face verden med ny kjærlighet. Vil du bli kjent med meg? Ikke røyk, da - og ikke lyv og vær en snill og real normal kar, da kommer vi langt på vei du og jeg :)

Cecilia248

49

Hurra for kvinner på kvinnedagen, særlig oss som er single og håper å møte kjærligheten med en mann som også er glad i kvinner. Livsglad snart 50 ikkerøykende vegansk kvinne søker ditto mann for faste møter, dating og vennskap med håp om kjærlighet sammen. Ta kontakt.

Katja325

46

Hei hei til ærlig, snill og ensom mann på 45-50 år. Har du vært alene en stund og er lei av det, slik som jeg har blitt? Jeg håper å finne kjærligheten igjen, og da må man begynne med vennskap. La oss møtes og se om vi trives i lag!

Ailin546

45

Heihei, hadde vært hyggelig å møte en mann på 45-50 år, snill og grei og singel, kanskje litt ensom som meg, som liker å møte nye mennesker og kanskje bli så godt kjent at Amors pil treffer, eller vi blir veldig gode venner, så bare ta sjansen og svar og møt meg, da vel ;)

Freya398

48

Håper å få gå sommeren i møte sammen med en snill real mann på min alder, kose oss i Oslo, gå på restauranter, ta en øl sammen, hygge oss og bli kjent, ta noen turer på konserter, museum... turister i egen by mens vi gir Amor en sjanse?