Klara401

Age: 41

Fylke: Hedmark

Leken og håpefull dame på søken etter Den Rette håper å få svar fra en mann som tenker likt, og som ønsker seg ei rolig snill og ærlig dame som meg. Jeg har mange interesser og vil gjerne vite dine også. Kan vi møtes på en kaffe, en øl, en middag, møtes og prate og se om vi har en framtid som frister?

Send till: Klara401

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Leona644

56

No' mannfolk i nærområdet som tør å møtes for en kopp kaffe, en prat og håp om vennskap og blomstrende kjærlighet da? Har mange interesser, de fleste helt normale, samler på vakre steiner og elsker å lese bøker, liker musikk og går ofte på konserter - blues, klassisk, visesang. Ta kontakt om dette frister å bli kjent med da vel.

Anja468

56

Ja vel, man er skilt og ensom, der, jeg sa det. Så nå vil jeg gjerne ha en kjærest i min alder, på min alder, en snill og ærlig og real kar med sans for humor og natur. Ta kontakt så vi kan bli kjent. Jeg har hjemmebakst ;)

Celia940

63

Brevvenn ønskes, mannlig sådan, for å bli kjent og håpe på oppstandelse av kjærlighet.

Emmy263

43

Fri, singel, glad i livet og ønsker å bli kjent med en mann som kan bli mer enn en venn - men vi forsøker med vennskap i første omgang. Liker barn, natur, dyr og friluftsliv, er samfunnsengasjert og håper vi møtes i interessene. Skriver du?

Margit776

55

Sprek snill og ærlig dame ønsker mannlig selskap på ensomme kvelder. Jeg lager gjerne en god middag med påfølgende kaffe a'vec og koselig prat om du sender en melding.

Inger891

41

Halloen, skulle gjerne hatt en mann i mitt liv, en på rundt 35 år som kan holde følge med meg og mitt ungdommelige lynne, ta kontakt og så prates vi om interesser og slikt, ser om vi vil tilbringe tid og slikt sammen.

Inga712

45

Kunstnersjel hvor er du, jeg er på let etter et menneske, kjønn uviktig, det er et medmenneske en medsjel jeg trenger, ta kontakt om ordene føles som de møter din sjel ditt hjerte.

Lucia844

58

Hei hei, om det er noen myke snille menn som har lyst til å date meg, jeg orker ikke flere jegere så jeg trenger en som er glad i dyr på riktig måte. Ta kontakt for møte.