Anja468

Age: 56

Fylke: Rogaland

Ja vel, man er skilt og ensom, der, jeg sa det. Så nå vil jeg gjerne ha en kjærest i min alder, på min alder, en snill og ærlig og real kar med sans for humor og natur. Ta kontakt så vi kan bli kjent. Jeg har hjemmebakst ;)

Send till: Anja468

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Marianne196

42

Hei mann som savner den rette, kanskje er det meg, og du er min rette og? Liker gåturer i naturen med bikkja, elsker fotografering, rolige middager og koselige stunder med prat, snacks og film på tv hjemme. Bare en liten del av meg. Hva jeg håper fra deg: Ærlig, rolig, ikkerøykende og rundt min alder. Svar da vel.

Elea946

47

Moden kvinne håper å møte en moden mann, rolig og ærlig, som kan være en venn og en støtte, en skulder å gråte på om behovet melder seg, en munter kamerat og med håp om sterkere, dypere følelser med tiden. Man starter med vennskap og ser hvor veiene fører oss. Bli kjent med meg, ta kontakt.

Gudm152

72

Er det noen for meg her. Skal vi starte der, med blanke ark.

Kira149

53

Heihei. Noen spreke karer på min alder som har lyst til å bli kjent, og se om vennskap og noe mer kan være tingen sammen med meg? Ei frisk og glad siddisdame med stor sans for hjemmebakst og turer langs sjøen.

Eli791

41

Hei, nye mannlige venner i en stor tigerstad hvor mange mennesker bor uten å kjenne hverandre. Jeg flyttet til Oslo i fjor, nyskilt da og singel (åpenbart) med håp i hjertet, og fant ut at det er vanskelig å møte noen nye på min alder. Jeg har noen få venner, men jeg savner en kjær å være glad i og nær med, intim med og en partner sammen med. Skal vi møtes og bli kjent, om du har de samme følelsene om ensomhet? Håper du er rundt min alder, ikke røker og savner meg i livet ditt.

Adele174

42

Snill kvinne på 42 som er skilt og savner en kjærest, håper at en snill mann på rundt 40 - 45 kan få lyst til å møte meg, bli kjent og håpe at varme følelser gror fram. Møter deg helst for å få høre om dine interesser, og du om mine.

Vytautas25

32

I’m like to find older women who want’s have good time together who like younger men and his energy,who want spend time together

Mathea875

59

Hei hei spreke karer, jeg er på kjærlighetsleting, ønsker meg en venn og kjæreste på min egen alder. Elsker å danse, går ofte ut og tar en svingom og vil gjerne at du også liker det, og jeg liker god mat og vin, elsker å spise ute. Er nok en livsnyter, så la oss nyte sammen, bli kjent og håpe på en reaksjon fra Amor?