Maijenta27

Age: 49

Fylke: Vestfold

Søker en mann som også savner en partner Å dele hverdagsgleder med. Seriøs og ærlig het er Viktig. Håper på å treffes

Send till: Maijenta27

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Vilje259

43

Hei karer 40-50, med trygg inntekt og sans for en dans i ny og ne. Jeg vil møte deg, ta en drink, ta en helgatur til en storby i Europa av og til, vi betaler hver for oss og koser oss sammen, med tanke på varig vennskap og kanskje dypere følelser?

Tiril857

59

Ungdommelig, sprek, livsglad bestemor med hjerte og hode i tjue-årene fremdeles søker en ditto mann på min alder for koselige treff med gode middager, kino, turer og så ser vi om det oppstår dypere ting enn vennskap? Ta kontakt!

Agathe884

45

Koronafrisk og vaksinert dame har veldig lyst til å finne seg en dansepartner, middagspartner, en mannlig venn på min alder for vennskap og interessante samtaler, med håp om kjærlighet i bakhodet. Tør du?

Kristina918

53

Ung bestemor søker mann på min alder for hyggelige turer i marka, på byen, en og annen middag og selvfølgelig hjemmekos med kaffe, vafler og god hjemmelaget mat. Må være samfunnsinteressert og glad i dyr.

Celine591

41

Hallo spreke karer som liker å ha en kvinnelig treningspartner, dansepartner og turkamerat - jeg søker deg mellom 40-45 for koselig samvær og håp om noe mer når vi har blitt kjent med hverandre. Savner en å diskutere med, trene med, bare være stille med... ta kontakt så blir vi kjent og finner ut hva mer vi har lyst å gjøre sammen.

Olivia418

63

Det hadde vært kjekkt å få møte en fine mann og da tenker jeg fine på innsiden. Livet er ikke ment å være alene, og jeg håper å få meg en turkamerat, reisevenn og kanskje noe mer hvis vi er heldige. Tar du kontakt med meg?

Elizabeth603

57

Hallo hallo, her er jeg, ei real kvinne som venter på deg. Ærlig og redelig må du være, snill og rolig, humor og samfunnsengasjert, da har vi mange felles interesser allerede. Er du attpåtil en mann på min alder, må du gjerne ta kontakt.

Rebecka281

59

Med håp om å møte en snill følgesvenn og ledsager, kamerat og kanskje noe enda nærmere? Så annonserer jeg og forteller litt om meg selv. Bakeglad, særlig kaker, cupcakes, baker til bryllup og fest, og kosekvelder for deg og meg, snill og flink til å lytte, glad i folk og dyr, håper du er slik og at du liker det jeg baker, kanskje du har andre interesser så det er enda mer hyggelig å bli kjent, ta kontakt da vel jeg venter.