Aisha875

Age: 50

Fylke: Oppland

Hei mann med hjerte for dyr og natur, 50-55 år omtrent og som har lyst til å møte ei snill og rolig dame i sin beste alder med mange år igjen og med håp om at kjærligheten vil slå til i voksen alder.

Send till: Aisha875

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Nikola974

43

Hei, snill rolig mann 40-50 år, gjerne egne barn og med solid kapital. Jeg har håp om å ha en kompis med håp om videre varme følelser, dra på turer sammen og trives og bli kjent. Langhelger i Europas storbyer, småturer til varme land, vi deler tiden og selskapet, men du står for reise og opphold selv. Frister det?

Elsa574

49

God og moderlig dame med stort hjerte for natur og dyr og vanskeligstilte i samfunnet håper på å finne en mannlig sjelevenn rundt 50 år gml. Håper du svarer meg om det frister å bli bedre kjent og vite mer om tanker og drømmer, hobbyer og livet. For det vi jeg gjerne vite angående deg. Hørs vi?

Froydis839

59

Rolig hjemmekjær enke ønsker å møte en mannlig venn på egen alder med interesser for natur og samfunn, en rolig mann som liker hjemmekos heller enn fest og bråk.

Ester518

44

Hei menn, ta kontakt hvis du søker Amor og vil at pila skal treffe, for kanskje er blinken her. Jeg søker en på min alder, ikkerøykende snill og ærlig kar, gjerne egne barn, men må like både barn og dyr. Vi møtes og blir kjent så ser vi hvor livet fører oss?

Elizabeth603

57

Hallo hallo, her er jeg, ei real kvinne som venter på deg. Ærlig og redelig må du være, snill og rolig, humor og samfunnsengasjert, da har vi mange felles interesser allerede. Er du attpåtil en mann på min alder, må du gjerne ta kontakt.

Leona644

56

No' mannfolk i nærområdet som tør å møtes for en kopp kaffe, en prat og håp om vennskap og blomstrende kjærlighet da? Har mange interesser, de fleste helt normale, samler på vakre steiner og elsker å lese bøker, liker musikk og går ofte på konserter - blues, klassisk, visesang. Ta kontakt om dette frister å bli kjent med da vel.

Inga712

45

Kunstnersjel hvor er du, jeg er på let etter et menneske, kjønn uviktig, det er et medmenneske en medsjel jeg trenger, ta kontakt om ordene føles som de møter din sjel ditt hjerte.

Celine591

41

Hallo spreke karer som liker å ha en kvinnelig treningspartner, dansepartner og turkamerat - jeg søker deg mellom 40-45 for koselig samvær og håp om noe mer når vi har blitt kjent med hverandre. Savner en å diskutere med, trene med, bare være stille med... ta kontakt så blir vi kjent og finner ut hva mer vi har lyst å gjøre sammen.