Anna293

Age: 59

Fylke: Sør-Trøndelag

Hei snille mann på 60 pluss minus, har du lyst til å møte ei livsglad jente på 59? Mor og bestemor, skilt og med stor sans for å nyte livet, nå har jeg lyst til å møte en ny venn og nyte livet med DEG om du svarer og vi finner tonen. Synger i kor, nyter å gå turer, elsker en dans på byen nå og da, og rett og slett hjemmekos også.

Send till: Anna293

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Gunnar52

70

Søker venninne som jeg kan prate med, gå tur med, spise og drikke med. Formål intimitet

Anisa360

60

Reisekamerat søkes, for hyggelig selskap for kvinne som ikke liker å reise alene. Er du reiseglad mann rundt 60 år, elsker livet og liker å oppleve og reise, ta kontakt med hyggelig, livsglad kvinne.

Julia440

43

Trenger kjærlighet, søker menn med samme ønske. Må være ca 45 år, ikke røykende, glad i dyr og natur, samfunnengasjert. Jeg er ditto, og elsker å bake. Svar meg da vel.

Klara401

41

Leken og håpefull dame på søken etter Den Rette håper å få svar fra en mann som tenker likt, og som ønsker seg ei rolig snill og ærlig dame som meg. Jeg har mange interesser og vil gjerne vite dine også. Kan vi møtes på en kaffe, en øl, en middag, møtes og prate og se om vi har en framtid som frister?

Saga449

45

Hei, mann 45-50, singel og uten noen å feire nyttårsaften med? Ta kontakt da vel. Rolig kvinne, rolig kveld, god mat og hyggelig selskap. Så kanskje vi finner ut at vi kan fortsette å møtes i 2023?

Liva787

56

Heihei, håpefulle menn rundt 55-60. Er det noen som har samme følelser som meg med håp om et 2023 som bringer kjærlighet med flott partner? Da håper jeg du tar kontakt så vi får bli kjent og bevise at nyttårshåp kan gå i oppfyllelse.

Elea946

47

Moden kvinne håper å møte en moden mann, rolig og ærlig, som kan være en venn og en støtte, en skulder å gråte på om behovet melder seg, en munter kamerat og med håp om sterkere, dypere følelser med tiden. Man starter med vennskap og ser hvor veiene fører oss. Bli kjent med meg, ta kontakt.

Rachel536

49

Hey hey, menn 50 give or take. Jeg er sugen på å møte deg, bli kjent, gå turer, ta en tur på sjøen innimellom i finvær, hytteturer, vennskap og kanskje med kjærlighet i tankene? I alle fall et håp om det, så da ønsker jeg du svarer så får du vite masse om meg og det vil jeg gjerne vite om deg også.