Alvilde419

Age: 71

Fylke: Nordland

Det hadde vært hyggelig med en mannlig brevvenn/mailevenn. Send meg en melding så vi kan bli kjent.

Send till: Alvilde419

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Leila481

46

Håper å nappe til meg en fin fyr som savner ei real rolig og morsom dame i sitt liv, og har lyst til å dele livet med en fin fyr på min alder.

Agathe884

45

Koronafrisk og vaksinert dame har veldig lyst til å finne seg en dansepartner, middagspartner, en mannlig venn på min alder for vennskap og interessante samtaler, med håp om kjærlighet i bakhodet. Tør du?

Linn680

59

Påsken er vel unnagjort og overstått så nå er det vel på tide å gå videre med livet og forsøke å bryte ensomheten for en skilt kvinne med håp om mer enn å leve alene resten av sitt liv. Mann rundt 60 år ta kontakt om du er ensom og hyggelig, snill og ærlig.

Seline288

62

Håper med dette på svar fra hyggelig mannlig venn på min alder som vil møtes for kaffebesøk, prat og kanskje mer med utviklet vennskap, ta kontakt å bli kjent.

Liana921

45

Danseglad vil ut på by'n så ta kontakt, mannfolk som liker ei glad og munter dame, om du er rundt 45-50 og føler deg ensom, liker å danse og gjerne møtes for en middag, kaffe, drink, kino, bli kjent utenom dansegulvet og.

Sina586

50

Om byen er stor så er ensomheten desto større. I alle fall føler jeg det slik. Jeg har hatt vansker med å møte noen menn på alvorlig grunnlag ute på byen og forsøker å gå nye veier. Ønsket er en rolig og ærlig kar på min egen alder, som også føler seg ensom og har lyst til å bli kjent. Så ta kontakt og så går vi oss en fin tur i Oslo, tar en kaffe, en halv en, og prater, og ser om vi har lyst til å fortsette å møtes.

Erica935

52

Heisan, snill ensom mann rundt 50-55 år, har du lyst til å feire en rolig nyttårsaften med meg i år? Skynd deg, ta kontakt. Hjemmelaget koselig måltid og en rolig kveld med oss to, prat, tv og hverandres selskap. Ta kontakt, vær så snill. Jeg er dobbelt vaksinert.

Annabelle160

40

Gjerne tekst meg for treff da jeg ønsker å møte en kar i nærheten med samme verdier interesser alder.