Helena528

Age: 58

Fylke: Rogaland

Skilt og bestemor, hus og hund og katt, men ingen god mannlig venn å dele stunder med. Liker å gå på museum og utstillinger, ta en tur i lysløybå og liker en dans nå og da, like greit som en kjekk og kos hjemmekveld. Hvis du også er slik og er en mann på 55-65 år, vil jeg gjerne høre fra deg.

Send till: Helena528

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Miriam893

57

Heisan. Er det et mannebein på min alder som er kunstinteressert og musikkinteressert og vil gå på utstillinger og konserter med meg? La oss møtes på en kaffe og ta en prat, så ser vi?

Maijenta27

49

Søker en mann som også savner en partner Å dele hverdagsgleder med. Seriøs og ærlig het er Viktig. Håper på å treffes

Inger891

41

Halloen, skulle gjerne hatt en mann i mitt liv, en på rundt 35 år som kan holde følge med meg og mitt ungdommelige lynne, ta kontakt og så prates vi om interesser og slikt, ser om vi vil tilbringe tid og slikt sammen.

Kinga625

45

Stødig dame, itteno tull, elsker hjemmekos og rolig liv, baking, lage mat åt min kjære, så spørs det om en stødig kar på hedmarken ser detta, rundt 45-50 og singel og ensom, som har lyst til å treffe meg.

Celia940

63

Brevvenn ønskes, mannlig sådan, for å bli kjent og håpe på oppstandelse av kjærlighet.

Lucia844

58

Hei hei, om det er noen myke snille menn som har lyst til å date meg, jeg orker ikke flere jegere så jeg trenger en som er glad i dyr på riktig måte. Ta kontakt for møte.

Zuzanna215

60

Hei hei, håper dette er stedet å søke etter gode venninner for syforeningstreff, telefonprat, chat og byturer. Ta kontakt om du savner venninner.

Tiril857

59

Ungdommelig, sprek, livsglad bestemor med hjerte og hode i tjue-årene fremdeles søker en ditto mann på min alder for koselige treff med gode middager, kino, turer og så ser vi om det oppstår dypere ting enn vennskap? Ta kontakt!