Saga219

Age: 55

Filke: Sør-Trøndelag

Livsglad men ensom, det er en dårlig kombinasjon og jeg vil nå forsøke å finne en nær venn, mannlig venn, som kan bli noe mer med tid og stunder. Jeg tror på vennskap først og ønsker ikke å kaste meg ut i noe. Jeg vil gjerne bli kjent med en rolig, snill fyr, ikkerøyker, glad i dyr og liker å gå rolige turer i skog og mark - enten det er Bymarka eller Estenstad. Ta kontakt, ækte trønder.

Send till: Saga219

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Othelie543

40

Håper at jeg får treffer en kjæreste nå og svarer meg på denne annonsen. Liker kino, god mat, filmer og kos.

Mathilde647

52

Sprek og danseglad? Livsnyter men savner en kjær? La oss ta en svingom på byen og se hva det fører til - vennskap og i beste fall kjærlighet?

Melisa914

44

Snill rolig ærlig mann søkes for faste treff med håp om kjærlighet etter vennskap. Ta kontakt for interesser og møtested.

Sina524

56

Sprek og snill og ærlig og åpen dame, skilt, glad i mennesker og dyr, natur og samfunnsengasjert og med håp om kjærlighet igjen. Vil gjerne håpe på svar fra snill mann med ditto lynne.

Alette227

44

Sprek og lett til sinns kar søkes for ditto jente med ønske om fast forhold om kjemien er der hos oss begge to for framtiden.

Elena530

56

Sprek og ungdommelig - ifølge andre - kvinne søker ditto mann. Går lange turer i skogen og naturen der jeg har hytte, elsker å gå på ski, padle, seile, og andre aktiviteter ute i natur og frihet. Ta kontakt for en hyttetur da vel, så vi kan bli kjent. Du må være sprek og glad i natur, kunne lage mat (elsker å lage mat sammen på kjøkkenet) og like vin litt mer enn bare billig papp. Glad og munter, humor, samfunnsengasjert, det er pluss! Tekst meg.

Ailin162

42

Modig mann bes svare, for du må jo være modig for å svare på en slik annonse, akkurat slik jeg føler meg modig når jeg legger den ut her. La oss bli kjent, tekst meg.

Angelica394

48

Rolig og real mann søkes, må være ærlig og redelig, ikkerøyker og vennlig mot barn og dyr. Klaffer dette har du meg i et nøtteskall. Kontakt meg, da vel.