Fride535

Age: 57

Fylke: Hordaland

Det hadde vært hyggelig å bli kjent med ein mann som kunne vært ein venn og kanskje noko meir om me trivs i lag? Heimekjær, går tur om veret er fint og likar å bake og lage koseleg mat.

Send till: Fride535

Ditt telefonnummer:


Send SMS*

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Mira950

42

Spretne menn, single og ensomme, som mangler ei jente i livet sitt, ei som har rast fra seg og ønsker å slå seg til ro etter et vondt samlivsbrudd og å reise seg igjen, her er jeg og klar til å face verden med ny kjærlighet. Vil du bli kjent med meg? Ikke røyk, da - og ikke lyv og vær en snill og real normal kar, da kommer vi langt på vei du og jeg :)

Mathea875

59

Hei hei spreke karer, jeg er på kjærlighetsleting, ønsker meg en venn og kjæreste på min egen alder. Elsker å danse, går ofte ut og tar en svingom og vil gjerne at du også liker det, og jeg liker god mat og vin, elsker å spise ute. Er nok en livsnyter, så la oss nyte sammen, bli kjent og håpe på en reaksjon fra Amor?

Yasmin123

55

Heisan, spreke karer rundt 55-60. Jeg vil svært gjerne møtes og ta en middag, en drink, en spasertur, en prat, se om vi skal tilbringe mer tid sammen og kanskje møte alderdommen som enten venner eller kjære?

Marielle477

41

Nei, nå er det nok sturing etter at livet ble snudd på hodet for et års tid siden. Jeg er klar til å omfavne både livet og kjærligheten, og vil finne en mann på min alder, snill og ærlig og redelig, som jeg også kan omfavne. La oss møtes, bli kjent, se om det er noen framtid sammen som venner og se deretter om varmere følelser kan oppstå. Svar da vel :)

Sahra926

46

Våren er i anmarsj og det bruser i romanseblodet, har vært alt for lenge alene og vil rette på det. Søker en snill og ærlig mann på min alder, med god økonomi (slik jeg har selv) og åpen innstilling til livets muligheter. La oss møtes og bli kjent.

Lily632

41

Hei, ensom mann på 40-45. Jeg skal feire min første jul alene, nyskilt og med barna i hver sine landsdeler. Send meg en melding, så kanskje vi kan møtes og se om vi skal tilbringe julaften sammen?

Aylin409

51

Ungdommelig moden kvinne over det halve århundret, vil gjerne date menn med baktanken å bli kjærester. Da må man bli venner først, ikke sant? Så la oss bli kjent! Er du en real, glad fyr rundt 50 som har lyst til å møtes uforpliktende på en prat med lunsj, kaffe, middag, hva som helst, kanskje bare en trivelig gåtur og se om vi har interesser som klaffer?

Sabrina195

46

Skilt i fem år og barna er ute av huset, savner en sjelevenn, mannlig selskap og turkamerat på skogsturer og telting. Håper at jeg finner en friluftsmann her, ærlig og rolig, som kan kose seg med en hvit eller rød pappvin i skogen og nyte naturen i stillhet eller koseprat. Ta kontakt så kan vi møtes og se om vi kan trives på turer sammen.