Ragna587

Age: 59

Fylke: Sør-Trøndelag

Man skal ikke gi opp kjærligheten. Håper da på et svar fra en mann på min alder, snill og rolig, ærlig og god. Utseende betyr ikke noe så lenge hjertet er på rett sted. Tekst meg.

Send till: Ragna587

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Sahra926

46

Våren er i anmarsj og det bruser i romanseblodet, har vært alt for lenge alene og vil rette på det. Søker en snill og ærlig mann på min alder, med god økonomi (slik jeg har selv) og åpen innstilling til livets muligheter. La oss møtes og bli kjent.

Mira950

42

Spretne menn, single og ensomme, som mangler ei jente i livet sitt, ei som har rast fra seg og ønsker å slå seg til ro etter et vondt samlivsbrudd og å reise seg igjen, her er jeg og klar til å face verden med ny kjærlighet. Vil du bli kjent med meg? Ikke røyk, da - og ikke lyv og vær en snill og real normal kar, da kommer vi langt på vei du og jeg :)

Sabrina195

46

Skilt i fem år og barna er ute av huset, savner en sjelevenn, mannlig selskap og turkamerat på skogsturer og telting. Håper at jeg finner en friluftsmann her, ærlig og rolig, som kan kose seg med en hvit eller rød pappvin i skogen og nyte naturen i stillhet eller koseprat. Ta kontakt så kan vi møtes og se om vi kan trives på turer sammen.

Mathea875

59

Hei hei spreke karer, jeg er på kjærlighetsleting, ønsker meg en venn og kjæreste på min egen alder. Elsker å danse, går ofte ut og tar en svingom og vil gjerne at du også liker det, og jeg liker god mat og vin, elsker å spise ute. Er nok en livsnyter, så la oss nyte sammen, bli kjent og håpe på en reaksjon fra Amor?

Ailin546

45

Heihei, hadde vært hyggelig å møte en mann på 45-50 år, snill og grei og singel, kanskje litt ensom som meg, som liker å møte nye mennesker og kanskje bli så godt kjent at Amors pil treffer, eller vi blir veldig gode venner, så bare ta sjansen og svar og møt meg, da vel ;)

Eli791

41

Hei, nye mannlige venner i en stor tigerstad hvor mange mennesker bor uten å kjenne hverandre. Jeg flyttet til Oslo i fjor, nyskilt da og singel (åpenbart) med håp i hjertet, og fant ut at det er vanskelig å møte noen nye på min alder. Jeg har noen få venner, men jeg savner en kjær å være glad i og nær med, intim med og en partner sammen med. Skal vi møtes og bli kjent, om du har de samme følelsene om ensomhet? Håper du er rundt min alder, ikke røker og savner meg i livet ditt.

Luna812

55

Så sitter jeg her og venter på deg, min hjertens kjær, romantiker og ikkerøyker, glad i barn og barnebarn, dyr og natur, hjemmelaget mat og med håp om at voksen kjærlighet venter på oss. Svar, da vel, herremann rundt 55.

Yusra829

49

Nyskilt dame fra Estland, søker kjærest. Har bodd i Norge i femten år og kan språket godt. Elsker å skape hjemmekos og hygge for en fin romantisk kveld sammen med deg, som er rundt min alder, kanskje nærmere 55, snill og ærlig og rolig mann.