Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Leila481

46

Håper å nappe til meg en fin fyr som savner ei real rolig og morsom dame i sitt liv, og har lyst til å dele livet med en fin fyr på min alder.

Mariel825

62

Sprek livsglad mann søkes til ditto kvinne for koselige turer og reiser, hyggelige kvelder og vennskap med kanskje mer.

Elsa574

49

God og moderlig dame med stort hjerte for natur og dyr og vanskeligstilte i samfunnet håper på å finne en mannlig sjelevenn rundt 50 år gml. Håper du svarer meg om det frister å bli bedre kjent og vite mer om tanker og drømmer, hobbyer og livet. For det vi jeg gjerne vite angående deg. Hørs vi?

Sanne864

51

Leken og artig dame svinger seg gjerne litt i livets dans med en ny mann som har lyst til å la følelser modnes og gå kjærlighet i møte. Send meg et svar så møtes vi og tar en kaffe, en halvliter, nyter sommeren og blir kjent og ser hvilken vei vi vil gå?

Erica935

52

Heisan, snill ensom mann rundt 50-55 år, har du lyst til å feire en rolig nyttårsaften med meg i år? Skynd deg, ta kontakt. Hjemmelaget koselig måltid og en rolig kveld med oss to, prat, tv og hverandres selskap. Ta kontakt, vær så snill. Jeg er dobbelt vaksinert.

Leona644

56

No' mannfolk i nærområdet som tør å møtes for en kopp kaffe, en prat og håp om vennskap og blomstrende kjærlighet da? Har mange interesser, de fleste helt normale, samler på vakre steiner og elsker å lese bøker, liker musikk og går ofte på konserter - blues, klassisk, visesang. Ta kontakt om dette frister å bli kjent med da vel.

Heidi355

65

Ja vel så stenger landet ned igjen og det blir verre å finne en hjertevenn, men jeg gir ikke opp og jeg prøver her, så om du er en mann som er ensom, er på min alder og som har lyst til å bli kjent med ei ærlig, rolig dame og du også er rolig og ærlig så ikke nøl med å sende meg en melding.

Kinga625

45

Stødig dame, itteno tull, elsker hjemmekos og rolig liv, baking, lage mat åt min kjære, så spørs det om en stødig kar på hedmarken ser detta, rundt 45-50 og singel og ensom, som har lyst til å treffe meg.

Agathe884

45

Koronafrisk og vaksinert dame har veldig lyst til å finne seg en dansepartner, middagspartner, en mannlig venn på min alder for vennskap og interessante samtaler, med håp om kjærlighet i bakhodet. Tør du?

Nikola974

43

Hei, snill rolig mann 40-50 år, gjerne egne barn og med solid kapital. Jeg har håp om å ha en kompis med håp om videre varme følelser, dra på turer sammen og trives og bli kjent. Langhelger i Europas storbyer, småturer til varme land, vi deler tiden og selskapet, men du står for reise og opphold selv. Frister det?

Vilje259

43

Hei karer 40-50, med trygg inntekt og sans for en dans i ny og ne. Jeg vil møte deg, ta en drink, ta en helgatur til en storby i Europa av og til, vi betaler hver for oss og koser oss sammen, med tanke på varig vennskap og kanskje dypere følelser?

Kristin431

61

Hei fine menn som er enslige og har lyst til å bli venn med meg. Koselige helgeturer, spaserturer nå og da, en middag, en kinotur, en hjemmekveld med god bakst og bli godt kjent, kanskje det gjemmes noe mer i fremtiden enn vennskap?