Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Doris765

53

Litt gæern kunstnerdame vært alene veldig lenge og nå får det være nok. Det er grenser for hvor mye kjærlighet man kan få fra leketøy (skjønner?) og hvor er den armkroken jeg fortjener å krølle meg inn i om kveldene, enten det er høst, vinter eller vår med løfter om en deilig sommer som vi kan nyte sammen i varm sol? La meg bli kjent med deg, ta kontakt så vi kan leve livet i noen øyeblikk sammen.

Vera385

47

Jeg vil gjerne bli kjent med en ærlig og redelig kar, for hjemmekos og interessante samtaler, små dagsturer i nærområdet og kanskje en tur innimellom på langhelg til Oslo eller en annen Europeisk hovedstad, oppleve ting med og kanskje utvikle til noe fast om du kontakter meg.

Oda708

44

Noen artige reale ærlige karer som har lyst til å møte ditto dame? Jeg venter spent på sms.

Fatima647

57

Godt voksen, rolig kvinne søker reiseglad, samfunnsengasjert, kunstinteressert partner for kos og hygge hjemme og turer her og der. Kanskje vi utvikler noe mer enn vennskap?

Ella857

51

Det er noe med dette å føle på ensomheten når man har vært alene i noen år, og ser sine venninner og venner i lag, og kjenner at man savner den man trodde man ikke trengte. Jeg trenger en sjelevenn, en som kan være der i gode og onde stunder, som kan dele sorger og gleder og som står ved min side hvor jeg kan stå ved hans side. Ærlig og snill, redelig og kanskje ensom - svarer du meg?

Oda893

42

Hvis du er ensom og jeg er ensom, hvorfor kan vi ikke gjøre noe med det? Jeg har gjort meg ferdig med barn, de er ute av huset og nå vil jeg ha et herlig liv som absolutt ikke skal leves som singel! Ta kontakt.

Melina225

48

Leken dame søker leken mann for hygge og moro sammen, vår nydelige hovedstad har mye å by på for livsnytere.

Mie619

40

Noen for en nyskilt og singel kvinne, der ute som lengter etter kjærlighet og den rette kvinnen i sitt liv? Har vært alenemor lenge og merker nå savnet etter en mann å være glad i, når fuglungen fløy fra redet. Ta kontakt, kjære.

Janne754

44

Glad og ærlig mann med stor matsans og som liker å hjelpe til å kjøkkenet, jeg søker deg for hjemmehygge og koselige kvelder. En perfekt kveld for oss: Handle hva vi trenger, hjem og lage maten sammen, spise sammen og så ser vi hva kvelden bringer mer? Håper på varig forhold om vi passer sammen.

Tilla242

49

Kanskje dette er stedet for å få svar fra en snill og rolig, ikkerøykende kar? Ærlig og øm, ønsker jeg meg du er. Skilt eller separert gjør ikke noe, vi har alle en fortid og du må gjerne ha barn (jeg har selv to). Hører jeg fra deg?

Camilla432

46

Barna ut av redet og kvinnen klar for livet som godt skilt og singel. Ønsker med andre ord å møte en annen singel mann, og se om vi passer sammen til hyggelig samvær og mer. Ta kontakt.

Elea352

49

Jeg er sliten av å være ensom og forsøker å finne en kosekar her hos modne kvinner. Håper en snill, ærlig og ensom mann leser dette og føler for å svare min annonse. Så kan vi bli kjent med hverandre og se om dette kan føre til noe godt.