Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Radovana548

40

Singel på det tredje året og ønsker en venn for å dele gode og tunge stunder - hvor det helst er gode stunder da jeg er ei glad jente som sjelden lar livet tynge meg. Du må ikke røyke, og du må være glad i dyr. Stemmer dette, kan vi komme langt i forholdet. Kom igjen, svar.

Line882

46

Ensomme mann, gløtt hit og send meg en sms, så vi kan ta sjansen og bli kjent med hverandre. Elsker å lage mat og bake, hygger meg hjemme i stille omgivelser, vil gjerne høre hva du liker.

Regine504

47

Tobarnsmor (godt voksne) og skilt kvinne, elsker hjemmekos og baking, hyggelige middager og lesekroker med kakao eller vin foran peisen under et koselig teppe sammen. Hører jeg fra deg?

Elea352

49

Jeg er sliten av å være ensom og forsøker å finne en kosekar her hos modne kvinner. Håper en snill, ærlig og ensom mann leser dette og føler for å svare min annonse. Så kan vi bli kjent med hverandre og se om dette kan føre til noe godt.

Bohuna669

47

Rolig kvinne ønsker å tro at kjærlighet kan oppleves i voksen alder, så om du vil forsøke å bevise at jeg snakker sant, er en ærlig og snill fyr på min alder og savner ei spesiell i livet ditt, ta kontakt.

Juliane706

59

Ingen mann der ute for meg? Jeg har masse kjærlighet å gi. Håper å møte snill og rolig, men munter og glad fyr, ikke røykende, kan være både skøyer og alvorlig, og som savner ei jente som meg?

Tilla242

49

Kanskje dette er stedet for å få svar fra en snill og rolig, ikkerøykende kar? Ærlig og øm, ønsker jeg meg du er. Skilt eller separert gjør ikke noe, vi har alle en fortid og du må gjerne ha barn (jeg har selv to). Hører jeg fra deg?

Signe902

43

Javel, hvor ble det av Amor og den jobben han skulle utføre? Jeg venter fremdeles på å bli truffet av en pil, og kanskje jeg skal gi opp å håpe på at den lille fleskete fyren skal gjøre jobben, og heller legge inn annonse her? Satser på at du svarer, du som faller for dette, og DA kan vi bli kjent!

Othelie512

45

Sprek dame med sans for trening og vektløfting håper å få en venninne som kan følge på trening og ellers i livet når vi har lyst, og som kanskje kan bli mer enn bare vennskap om vi kjenner at dette stemmer. Det vet vi ikke om du ikke kontakter meg, kjære deg. Hører jeg fra deg?

Sarlota133

46

Trønderjente på mannfolkjakt, pass dokk, guta! Jeg ønsker meg en ærlig kar som liker å leve uten at alt må være alvorlig, selv om vi også bør ha plass til alvor i livet. Fast følge, ønsker ikke noen engangsforhold, så kun seriøse kara, takk.

Lisa561

47

Kvinne fra Ukrania skilt håper på å møte mann for ekteskap i Norge. Liker barn dyr og lage god mat og lage vakkert hus for familien.

Simona451

49

Hei, mannfolk. Jeg lovte mine barn å forsøke med annonse så de slipper å tenke på at jeg er ensom. Ikkerøyker, glad i å lage mat og kose meg hjemme, ingen by-vandrer om det ikke er stille og finvær og særlig ikke er jeg ute på pub og dans. Jeg er hjemmekjær. Frister dette, ta kontakt så jeg får vite hva du liker.