Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Aria934

58

Vi hennes barn ønsker ikke at mor skal gå alene lenger, håper en snill mann på mors alder kan svare. Samme interesser ønskes: Hyttetur, skogvandringer, lufte hund i rolige omgivelser, ikkerøyk og IKKE jakt - tolereres ikke, gjerne ha barn fra før, vær ærlig og redelig. Du møter hennes barn først og så får du møte vår mor.

Ines846

44

Jeg er faktisk på utkikk etter en ung herre som kan holde meg med selskap på ensomme kvelder. Da jeg er veldig ungdommelig til sinns har jeg aldri følt meg vel med "min egen alder" av menn. Ta kontakt, om det pirrer nysgjerrighet her.

Iselin900

51

To må man være, heter det seg i mange sanger og så har man sanger om kjærlighet og slikt, man skal være to for å danse tango, så hvor er min dansepartner, er det deg?

Ines631

52

Sprek mann søkes til reiseglad dame. Vil gjerne ha selskap både på turer og ellers i livet, så hvis du er reiselysten og liker opplevelser av voksen art i storbyer (museum, konserter) og savner en å ha i armkroken i hverdagen, ta kontakt.

Evelyn948

58

Kjærest søkes, rett å slett. Æ træng en mann i mitt liv å mitt hjerte. Finnes du her nord? Hvis ikke, e du et anna sted i landet og kan ta turen for å møte mæ? Kontakt mæ.

Anette494

51

Blid og gla' tralla la, men et mannfolk vil jeg ha. Svarer du, mon tru? Jeg venter pent, og spent.

Abigail203

47

Tror nesten jeg må forsøke meg med ein annonse her jeg. Er ei dame som er lei av alenelivet så kanskje jeg trenger en hånd å holde i noen dager i uka, jeg og? Man skal visst ikke leve alene. Er du enig og alene, mann, ta kontakt.

Bohuslava110

54

Lesbisk kvinne søker venninne og med håp om evig vennskap og kjærlighet. Har aldri vært i skapet og livet har til tider vært en kamp men jeg angrer ikke at jeg har vært åpen om min legning. Hva du er, er ditt valg og du møter meg trygt. Ta kontakt.

Othilie519

49

Nyskilt og håpefull - vel, ny og ny, har vært alene nå i et år men det er jo tiden det tar for separasjon og slikt. Nå løfter jeg blikket mot framtiden og håper å få noen svar så jeg kan finne en ny å dele gode og vonde dager med. Hører jeg fra deg?

Bozena577

48

Hvor er din kone? Kanskje her - for framtiden, om du er singel og savner å ha ei jente som er bare din, din, din. Bakekakeglad jente med glede for liv og lyst, håper å få møte en med samme interesser. De er mange, og jeg vil høre om dine, så tekst meg så vi kan se om vi passer sammen og kan trives?

Serine856

53

Rolig og snill og stille, utdannet kokk men vært hjemmeværende lenge, født to barn og vært gift, er nå alene i stort hus og trenger en kjær venn som kan bli den kjæreste for resten av livet. Hører jeg fra deg?

Malak332

49

Reisefølge søkes, helst kvinnelig og gjerne lesbisk da jeg håper på noe mer utav et inderlig vennskap. Har selv vært lesbisk all min tid og hadde samboer i fire år, men ikke funnet noen hjertekjær siden da. Håper på seriøse svar.